|
Домашни миленичиња |
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam kako e Nate, i mojata zenka ja fakaat budalite pa stalno mi go maltretira mazjakot:) a toj jaden e mnogu miren:) pa se trpi:)
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да мила тоа е тоа.. мислам ем се галат повеке мирни се многу и уште овие бесниве со забите тешко нив
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe, nekako me potsetuvaat na nekoi mazjaci od coveckiot rod:) dozvoluvaat zenite da gi izedat:)
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бисери сте ми мили од сабајле само ме смеете ... добра констатација мила |
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes sum vo forma da vadam biseri:)
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate ma, moja komsika ima mazjak, ke ti go dade za parenje ako sakas, mislam, ne na tebe tuku na zenkite tvoi...
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дано дано љубов моја... за хрчаците де збориме, страв ми е да не и го умрат оние зверкине па кој ке плаче после.. иначе за остатокот за парењето.. хм...
|
|
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bella - Malteska mesano francuska pudlica, bela boja so mali damki crno.... znaci bella ne e narecena po boja tuku deka na italjanski znaci ubava ...inaku pred nekolku godini cuvav dve morski prasinja,prvoto bese masko Dambo,no mi umre ...a vtoroto zensko Lara,a i taa...denta koga davavme kapar za Bella mi umre,kako da osekala ....mnogu gi sakam zivotnite,sakam da bidam veterinar,inaku uste kako mala sobiram macinja i kucenca,vrapcinja so skrseno krilce kaj mene doma..kako zooloska gradina bev sum gi kriela pod jastuk pod kebe (ne me svakajte pogresno),ama sega si cuvam kuce (kucka ...zenski rod. ) i mnogu si jas sakammm...pa taka da mozete da me prasate se za zivotnive...domasni milenici
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam 1 vucjak i 3 burmese (rasa macki)
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imas burmanki?? Ne zezaj... Cekaj be, cekaj... Ti si... taa sto go ucese Bart?? Sega sto ja nabvi malata zenka GO?
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене куќно милениче ми е новчаникот од татко ми........ Просто по цели 24 часа би бил со него мајке ми
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam tarantulaaaa......
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
етеее моја душа моја љубов.. Многу заеднички особини, барем да не се чудам што беше гушкање до бесвест.. Сака пајаче милата таа... |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam....minatoto leto otidov da kupam...ali se predomisliv posto trebase za nekolku dena na odmor da odam...potoa malce zabegav...ali kje go imam eden den!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |