![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 473> |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сите шо ми фалеа гледам тука се ,добро се
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
se sto mi fali ne e tuka, ama ona bas sve!!!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
fala bogu,...i ti mene ne mi falish!!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ova nesto na mene me potseka...
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
cecka
|
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mi fali eden doooobar odmor, ama nema da go dobijam narednive 6-7 godini....taka da....vrakjaj se na rabota, blueprayer
|
|
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
mnogu raboti mi falat....ama vo momentov bash bi sakala kafe so Delfin
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
eh...kafeto sekako ke bide znaes neli ...tuku momentov kako da go ukrademe
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Едни очиња мило насмеано да ме погледнат
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Срце мое убаво, ти благодарам и на толку што се потруди.. уште еден ден мила и уф како ке те изгушкам...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ЛИДЕ СО ПУХИ, и васе, и бибе, стефан мнооогу ми недостасува...кике, марија, кате, филип, александра, тета, вујче, тетин, вујна, баба................................
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |