IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Коце Трајановски-градоначалник каков посакувавме
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Коце Трајановски-градоначалник каков посакувавме

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 12>
Автор
Порака
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2011 во 02:41
знаев дека погрешно сум те разбрал, ме исплаши ох
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
vmro1990 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Април.2011
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vmro1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2011 во 12:44
СОРАБОТКА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ СО ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ НА ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА

Овој чин на потпишување на Писмото на намери е продолжување на проектот “Градење на капацитетите за управување со енергијата во градовите“.

Со вклучувањето на трите нови градови, Белград, Тирана и Анкара, проектот ќе добие ново име „Мрежа на енергетски ефикасни главни градови“, со којшто ќе се опфатат поголем дел од главните градови во Југоисточна Европа.

Како резултат на соработката меѓу Градот Скопје и Отворениот регионален фонд за Југоисточна Европа – Енергерска ефикасност при Германското друштво за интернационална соработка, а во рамките на Регионалниот проект за „Градење на капацитетите за управување со енергијата во градовите‘‘- „Capacity Building for Energy Management in Cities” (Capital Cities Initiative – CCI), со целосна финансиска помош од GIZ, во просториите на Градот Скопје, неодамна беше отворена Канцеларијата и Инфо центар за енергетска ефикасност на Град Скопје.

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2011 во 13:24

Трчам и на плажа

Точно е дека трчав секое попладне. Јас спортувам и кога сум на од­мор, па на тој начин и одморите ми се активни, вели градоначалникот

Скоп­ски­от градоначалник Коце Трајановски беше цел на папараци на од­мо­рот во Грција. Минатата недела, туристи од Скопје го сликаа како џо­ги­ра на плажа во местото Дионисиос Бич, во близина на Неа Модања, Халкидики. Ни кажаа дека градоначалникот на плажата спортувал секое попладне, без исклучок.
"И таму ли ме најдоа!? Не ми се верува со што се занимаваат луѓево", из­не­на­де­но искоментира градоначалникот Трајановски, кога му кажавме де­ка имаме слики од него на плажа.
"Точ­но е дека трчав секое попладне. Јас спортувам и кога сум на одмор, па на тој начин и одморите ми се активни. Преку ден правев вежби во во­да и многу пливав, а попладне џогирав", рече градоначалникот Тра­ја­нов­ски.
Наг­ла­си дека и овој одмор, исто како и претходните, целосно му се пос­ве­тил на семејството, на ќерката Климентина и на сопругата Душка. Ос­та­на­ле осум дена. Традиционално, летуваат во Грција, а изборот на местото бил на дамите.
"По­себ­но уживав во моментите кои ги минував со ќерка ми. Таа е веќе пет­на­е­сет­го­диш­на, но сe уште заедно одиме на летувања. Малку се ре­лак­си­рав, се растоварив од обврските, но се вратив во реалноста само што дојдов во Скопје. Уште првиот ден бев на работа од 08 до 20 часот. И та­ка е речиси цело време", вели Трајановски.
На шега, градоначалникот вели дека овој пат безбедно стигнале до дома. Пред две години, на враќање од одмор, на градоначалникот му ја украдоа рач­на­та чанта во која биле пасошите, мобилните телефони и 2.000 ев­ра. Кога ги растоварале куферите, пред зградата во која живеат во скоп­ска­та населба Автокоманда, градоначалникот за момент ја оставил чан­та­та на колата, а кога се вратил по неа, веќе ја немало, иако било полноќ и во близина не видел никого.
Гра­до­на­чал­ни­кот Трајановски од вторникот минатата недела им се врати на редовните обврски во Град Скопје. 

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка 

нема лошо во тоа да трча на грчкиот плажот ,но ако го беше направил на скопската градска  плажа ќе имаше двоен ефект.Позитивен нормално.Ем реклама на плажот ем  сопствена реклама како родољубец и патриот голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2011 во 18:44
Го болит ташако коцета,како и многуте,грко,бугаро и србско - МАНСКИ путиња в,в ДПМНЕ,за националност,ако имаа тија тронда респект,нешто и че беше од оваа ВУКОЈЕБИНА,е арно ама,тоа покажува како било низ историјата и кои биле в,в тази партија.
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2011 во 19:43
јас сум збунет малку

треба ли воопшто да ме били дали и каде трчал градоначалникот? бидејќи мене не ме заболе искрено...

но се разбира, ме боли тоа што ги знам точно сите недостатоци на градов на памет и што се не има за средување и што него не гозаболе за тоа чекање
поздрав Коце, те чекаме да ни се вратиш од Грција со некој нова шик идеја за коцки и плажи да
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Guilty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Март.2011
Поени: 411
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Guilty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2011 во 00:08
a srekniot narod eve, dozna ( barem se prasuval) i kade toa mu se isoncal voljeniot mu  plemiel:

Каде се исонча Груевски?

Кон врв
Indurain Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2011
Поени: 308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Indurain Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2011 во 00:38
К. Трајановиќ...да...да.....најпосакуван...у маало.....на Светско (Атлетика) за во Кореја се спрема.......абе ебати кметот ебати...тешко на тој град со ваков тркач на кратки патеки......
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2011 во 17:50
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Slushajki gi vestite za niza akcii koi se prezemaat za sreduvanje na nashata prestolnina se postavuva prashanjeto- Dobi li Skopje gradonacalnik kakov posakuvashe?
Entuzijazmot na Trajanovski ocigledno e prifaten i od ostanatite. Ubava beshe deneska slikata gradonacalnicite so lopata vo raka go cistea Karposh. Do niv ne gi vidovme sovetnicite od opshtinite. Nekako ne im s eraboti. Ke se uspee li Skopje da se iscisti gjubreto. Ke uspee  li Koce Trajanovski da gi natera site skopski gradonacalnici da se fatat za rabota. Zasega mnogu naselbi se kako dzungla od neiskosenite trevi po parkovite.
Belkim ke se zasramat i ke pocnat da go sledat negoviot primer.

Ова прашање го поставив пред 2 години. И очигледно добив многу одговори.голема%20насмевка
Кога прочитав дека за добитник на наградата „Човек посветен на Македонија“, која Капитал Медиа Груп годинава за првпат ја воведува, е избран градоначалникот на град Скопје Коце Трајановски убаво ми дојде на душичката. Честитки за градоначалникот ентузијаст да

Капитал: Трајановски, човек посветен на Македонија

Кон врв
reuma Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јули.2011
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај reuma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2011 во 15:52
И кога се депилираше кај мене у салонот му оставив М (од влакната) на грбот, ама не се гледа на оваа фотка, жалам, ама убаво му стоеше.....М -голема буква, оти е патриот сиротиот, за М се си даде, ама нејке да го избричам ко иде кај нас.......
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2011 во 02:24
...Majkl Blumberg,...gradonachalnikot na njujork,...na rabota odel so metro-to,...a, ovoj shapshalov i ligush od  ''gradonachalnik'', sakal so limuzina od 100 000 da odel na rabota ,...za da smisluva trista drugi gluposti,....

...koj li sakal vakov glupcho,...se prashuvam!!изненадување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
DameMak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Поени: 617
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DameMak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2011 во 05:04
Ако продолжи со ова темпо на работа, на следните локални избори што треба да се одржат некаде во пролетта 2013 (т.е. за година и пол), Коце Трајановски ќе победи било кој противкандидат предложен од продуванава опозиција.

Не само што ќе победи, туку неговата победа ќе биде убедлива како „шлепер кога гази жаба“
Illegitimi Non Carborundum
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2011 во 22:34
Originally posted by DameMak DameMak напиша:

Ако продолжи со ова темпо на работа, на следните локални избори што треба да се одржат некаде во пролетта 2013 (т.е. за година и пол), Коце Трајановски ќе победи било кој противкандидат предложен од продуванава опозиција.

Не само што ќе победи, туку неговата победа ќе биде убедлива како „шлепер кога гази жаба“

ДамеМак,

не е шлепер бе, ФАП е.

Коце нема што да се секира на наредни избори, уште еден мандат му е сигурен во Скопје за се она што до сега направи и како го водеше градот. Во понатамошниот период до избори што ќе направи ќе му бидат поени за мандатот 2017-2021.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
DameMak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Поени: 617
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DameMak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2011 во 16:08
Зекси,

Слично мислиме ама во една суштинска работа се разликуваме.

Јас напишав „ако продолжи вака“, а ти викаш „уште еден мандат му е сигурен во Скопје за се она што до сега направи“.

Нема зошто политичарите да ги стимулираме да очекуваат да ги гласаме после 1-2 години за „се она што направиле до сега“. Кога Коце би се опуштил, и во следните 1-2 години ништо не би работел, СИГУРЕН сум дека ќе загуби. Се сменија времињата. Гласачите сега бараат да бидеш слуга на народот во текот на целиот мадат.

Мислам дека Коце и целата постава на ВМРО се паметни и нема да ја направат грешката да се опуштат и ништо да не работат. Тие работат турбо во текот на целиот мандат.
Затоа пак ќе ги гласам.
Illegitimi Non Carborundum
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2011 во 18:10
ДамеМак,

Со мојот претходен пост малку ги нервирам комуњарите, да се плашат и за после 10 години што ќе биде со нивните пулени.

Инаку се сложувам со тебе 100 %, админите на општественото живеење треба да работат 24/7 за добробит на народот. За тоа се избрани, за тоа зимаат плата и имаат разни привилегии.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.