|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 9495969798 890> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк ... колку сме биле јаки иииии за најмилото (ортакот мој) а за противниците .... да си знаете .... следи реванш (највероватно и следечи пораз)... и честитки и за нив (поединечни )
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк јака мисла ова
“ Немам никакви предрасуди...ги мразам сите еднакво“ Изменето од MyWay - 06.Април.2011 во 10:20 |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-моментниот шанс мора да се искористи
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK .... Da ne se fali mnogu .... Ili ke treba da go potsetam ... Изменето од Blue Scarlet - 06.Април.2011 во 12:33 |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк..фукционира,идивиди.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-мислам дека да.Кај мене барем одипобрзо од преди 3-4 дена
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...morbiden den..
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК жими ташлако функционира пак ова ку ралото ми се појавува во форумски ко постирав |
||
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк.... добра ноќ глувци мувци
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovoa ne e za sdk tuku za sdp., abe ke mi kazhe li nekoj zoshto mozham samo po eden plus da davam ., eeeeee... nekoj tuka mi pravi mobing., baram poveke pravo za stavanje na plusevi., ej alloooo
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-воопшто не се замарај со репутацијата.Не е реална.Од прва рака го знам тоа.Батали ја.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк јас па сум го заборавила моментот со репутација...
не ми ни текнало да приметам и сега гледам дури
репутација: 10610
од каде и како не ми е јасно......
а бај д веи ништо не значат бројките туку тоа што ќе го кажеме и напишеме овде....
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-чудна идеа е таа што ми се врти во главата.10-15 лева во денот е добра ствар
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК 308180 % сум сигурен дека го знаеш тоа |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 9495969798 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |