IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Идол - музичко шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Идол - музичко шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 23>
Автор
Порака
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2011 во 23:42

Ах ...Мики  ...ја тресна Калиопи од  земја....голема%20насмевка

и  го возбуди ... Игор .....хи,%20хи.....

Јулијана   на сите им се допадна ...само мене  .... не ......тага.....
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2011 во 00:02
Мики заслужи да ја понесе титулата Идол...не утнал ниту еден настап до сега,а вечерва беше врв
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2011 во 00:14
Иван Раденов, Мики,
Јулијана, Елизабета се оние кои би сакала да ги видам во финалесреќа
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2011 во 01:01
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Мики заслужи да ја понесе титулата Идол...не утнал ниту еден настап до сега,а вечерва беше врв

ама и некако поубав беше среден без брадиче,пократко фризурче
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Astrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 31.Март.2011
Поени: 532
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2011 во 01:05
Нико и Мики ми се ТОП,
Христијан дефинитивно не припаѓа таму и искрено се надевав дека тој ќе излезе вечерва.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2011 во 13:45
ќе им предложам на оние од А1 да ги репризираат сите епизоди од ова шоу..

по барање на поголем број гледачи....бла..бла..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2011 во 13:49
и кој испадна ?
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2011 во 14:59
Елизабетане%20зборувам
а реално требаше оној Карпош да излезене%20слушам
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2011 во 17:54
Originally posted by Schatzii Schatzii напиша:

Елизабетане%20зборувам

Да!

...А што ќе пеат следниот понеделник, се знае ли?
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2011 во 21:09

Елизабетане%20зборувам

газење%20од%20смеење

е требаше тој....карпош да излези (ај да не вреѓам сега)

тој е "ѕвезда" сега си мисли кој сум јас никој не е

па кога рекоа на крајот Елизабета тој, карпошот го фрли цвеќето нервозно не

ај следниот пат да се надеваме дека ќе го избркаат

а за Билето шо да кажам се е кажано во претходните ми мој постови среќа

иако малку беше послабо (од умор како шо рече Игор) ама таа песна тешко некој да се осуди да ја испее т.е се осудија некои како шо рече Џамбазо ама не ја испеале како шо треба

инаку за Мики (другарот на Мрзлата) голема%20насмевка

ОДЛИЧНОда

тоооооооо Цецоооооо овај Мики  голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 12:23
Карпош катастрофално отпеа и се спаси овој понеделник , но се надевам следниов нема, не заслужува да е дел од Идол...
неговото однесување е друга приказна, едноставно ме вади од тактболен
како се испонаша кога рекоа дека Елизабета излегува, а тој продолжуване

Go where you want to go;
Be what you want to be,
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 20:40
јас стварно не знам на што е.....  тој карпошот

ама ај не вреди повеќе да му ја креваме цената и да го спомнуваме

на 11 април т.е 12 ти ќе фати нека лета

флај он д скај

конец!

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2011 во 10:44
elizabeta i viktor
Кон врв
нефер Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Април.2011
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај нефер Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2011 во 12:01

Карпош катастрофално отпеа и се спаси овој понеделник , но се надевам следниов нема, не заслужува да е дел од Идол...неговото однесување е друга приказна, едноставно ме вади од тактболенкако се испонаша кога рекоа дека Елизабета излегува, а тој продолжуване

незнам каква е шемата со гласањето, т.е. дали се работи за малку гласови па може пријатели на некој да го уфрлат понатаму, но ако има ептен многу гласови тогаш навистина имаме нестручни и неправедни гласачи. Слично беше и на М2 ѕвезда,на ТВ Сител, многу рано испадна една од најдобриоте, Мила Јаневска. Но овака е секаде, постарите знаат, 1967 на Евровизија дојде од УК женската Мега ѕвезда Сенди Шо, победи, но со судни маки, имаше надгласување на стручните жири, а конк*ренцијата и беа анонимуси од франкофонското јазично подрачје. Познатиот пеач Клиф Ричард, Мега поп ѕвезда од калибар на Елвис и Јонес , 2 пати се обиде на Евровизијата, еднаш второ место, другиот пат трето, зад некој аматери !!
Значи не само телевотингот, нестручност и субјективност владее и кај стручните жири на меѓународен план. Јас мислам дека субјективни се и Топ листите и водителите што матат и форсираат .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.