|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 642643644645646 680> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj e
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп-што толку се мота во кујната ,а не доаѓа да гледаме филмот ?
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp..sto blagicko da ksnam ?
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP...kade li se lugjevo ? |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп кај сте бре форумџииииииии
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zini...
|
|
Incredible Blue
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp ...koj e targetot
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП..да одам у политика иле не
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOj videl air od politika ?
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...ти ова сериозно...па па пааа...сдк...па па пааа..па оние од политика се нафатирааа ко бела мечка кога крка лосос...и да не ги рибаме а |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP
Miki ili Niko? |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u pravo si mamamd ama aj kazi so nie fajde od toa...vidi sega ke bidam seriozen ...namesto da dovojat pari za bolni i siromasni ,iamme tolku problemi a oni so pravat kradat pari za novo skopje...koj ke seta na plostad ,majka ili tatko so bolno dete? maz ili zena so bolen sopatnik? ili onie siromasnite so nemaat so da jadat i da se oblecat ? zalam no ja sum krajno razocaran od segasnava vlada ,no sto e postarsno ne gledma nekoi koi mozat da bidat podobri ,ednostvano nie nemame luge koi se cesni i koi cesno ke ja vodat drzavava ...ednostavno los i gaden narod sme ..i so ako pisuvame za niv so ke dobieme ??..toa mi bese muabetot so kometarot za fajdeto ...off topik sum neka me brisat ...samo sakav da ti odgovoram
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JANA SRCENCETO MOE |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp...da da odamili da ne odam
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 642643644645646 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |