IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Идол - музичко шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Идол - музичко шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 23>
Автор
Порака
zena77 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Март.2011
Статус: Офлајн
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zena77 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2011 во 17:54
da sekako deka e smesno,vo evropa veke ne postojat tie emisii..nemaat dovolno gledaci...ima edna xxxfaktor pa mozat da ucestvuvaat neotkrieni talenti i od77godini...no na krajot nemat nikakva slava...samo za sezonata...ke se izxagledate glupostiiiiii..
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2011 во 19:47
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Мило ми е што велешанчево испеа добро поготово песна на Тошка.
Билјана ми е добра,таа што излезе (незнам како се вика форбели нешто таму фустан ли што несеше) мислам реално испадна.
Тој високиот смеѓиот дечко со мусклулите стомачни плочки,мил ми е убаво пее.
Следна да испадне мислам Лаура треба самоуверено пееше ама фалш,на сите настапи до сега.
Калиопи многу ли се лигави,додека да каже нешто серка да те фати,се смее па неднаш ќе се заозбили,па и се плаче ми глуми нешто ме нервира
И тоа........

кое беше то  велешанчетозбунетост

кукло,Лаура испадна пред 6 години голема%20насмевка јессссссс

е да,се лигави Опи

серка да те фати газење%20од%20смеење

арно рече Игор дека не знај чоек дали плачи или се смеј голема%20насмевка

Originally posted by Kali Kali напиша:

Што знам...јас Калиопи не сум ја љубела многу, отсекогаш ми делувала помалку вештачки..ама на Идолов ми е прекрасна, како коментира и се однесува да...за стајлингот нејзин, немам зборови- секогаш е ТОП, иако со таа килажа на неа....

.... не дај Боже да ти мани шамар

ќе си помислиш Тајсон те мана голема%20насмевка

ГОЛЕМА ЖЕНА е изненадување

туку да ја остајме Опи оти ваква таква таа е ДИВА (не питома туку Дива)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2011 во 19:54
јас реков и пак ќе речам

кога има гласање од публика,гледачи јас немам поверење

камо резултати збунетост да видиме колку имаат гласано

ама кога ќе размислам и да има резултати пак џабе е (можи лесно да се напиши некоја цифра)

ова доаѓа како публиката да нема право на глас  туку  само да се наполнат пари и затоа јас никогаш не сум гласал и нема да гласам за вакви и слични настани

демек ние, публиката гласаме

ветер во магла

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2011 во 01:54

кое беше то велешанчето

кукло,Лаура испадна пред 6 години јессссссс

леле,па тој што пееше последен
А за Лаура,нели испадна па пак се врати
имаа таква финта нели
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2011 во 12:33
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2011 во 12:53
Одлично отпеано да
Macedonian Idol - Мики Секуловски

п.с ова е велешанчето Iron

Изменето од Schatzii - 31.Март.2011 во 12:57
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2011 во 21:07
Кажи Schatzii ,а нели добар беше
мислам да си го пофалам другарче ми е
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2011 во 20:58
срцка е мики

чудо е колку антипатичен ми беше на почетокот,... и потоа наеднаш го сменив мислењето за него! само напред
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2011 во 16:55
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

срцка е мики

чудо е колку антипатичен ми беше на почетокот,... и потоа наеднаш го сменив мислењето за него! само напред

не лажи! голема%20насмевка

од ко дозна на кој и е другар сега се ќе речиш голема%20насмевка

не дека и е на мрзлата другар ама мора да кажам дека е одличен вокал дури пред некоја емисија забележав (женските идолки се виновни за ова) со таква убавина со таков глас со таков стас (за женските мислев) не забележав другите идоли како пејат...освен моите 2 сограѓани

разбирате

голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2011 во 15:50
Христијан Тодоровски, најзанесен од сите, ми глуми лудило,
ко да е веќе некоја ептен позната ѕвездаизненадување

Изменето од Schatzii - 04.Април.2011 во 15:51
Go where you want to go;
Be what you want to be,
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2011 во 23:29

Дејан и Христијан ...поминаа некако   голема%20насмевка

Нико и Виктор  ...добри беа ......трепкање

Иво ...бакнеж....мојот  идол....кој си го обожавам  беше  најдобар....бакнеж......

И кога цела вечер мислев како не му текна на некого да испее
 песна од   Гиш.....ете го  Иван.... ја испеа   ...Моја гитара .....љубов
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2011 во 23:36
Biljanceto
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2011 во 23:37
Аааааа.....од вечерва менувам љубов.....МИКИ МИКИдадададада .....ЈУЛЕ ЈУЛЕ дадададада
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2011 во 23:38
Dzabe......Biljanceto pobeduva
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.