|
Последен гледан филм |
Внеси реплика | страница <1 267268269270271 475> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
remek delo na Darren Aronofsky. pogledajte te go vo kino milenium igra uste 4 dena.stvarno da nema publika nezam sto ke bese ova stramota pa ne treba nisto i da ima ovde vo ovaa drzava kako i sto nema pa i ako ima nesto tek - tuk nema publika stvarno ne mi e jasno sto se sluci vo ovaa drzava pa neka se propadne neka nema nisto. Podobro neka se zatvorat ove dve kina sto ostana samo vo skopje vo drugite delovi od mk nema ni f od film Uesto da se sgradat kina ali izgeda za ovoj narod ne zasluzuva nisto poarno od ova atmosvera i totalitarna vlast. Изменето од ARTE - 26.Март.2011 во 02:24 |
|
ARTE
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Traumata od detstvoto go pravi ubiec,prvo na sostvenite roditeli pa na sekj drug koj kje ja poseti negovata okolina...napnat i so mnogu krv.. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу лесен и пријатен за гледање филм
|
|
ARTE
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go gledav vo sbija vo kino ovde vo ovaa nasa bedna drzava kujzne koga ke stigne ili nikogas.odlicen film zasluzeno dobil oskar. Изменето од ARTE - 30.Март.2011 во 17:27 |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
страотен филм
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Filmska realizacija na poznatata detska prikazna"Crvenkapa" legendata e realna... Koj e volkot? Me voodushevi filmchevo! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Astrid
Сениор Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Indijana Jones and the temple of doom
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 267268269270271 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |