|
Телевизии во соседството |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На РТС паролата е:
Ние на народот не му пуштаме тоа што сака да гледа, туку тоа што треба да гледа...
Затоа е јавен сервис. Ми се допаѓа и ХРТ ... , повеќе ХРТ2... но ми ја укинаа ...
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех ме потсети кога ги имав сите 3 на кабловска,
а сега остана само Хрт1 навистина сите 3 беа супер |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно прашање до сите, не само до тебе Ли...
што најмногу гледате на Ртс, баш ме интересира што ве влече да се задржите на таа програма |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најмногу сакам да ги гледам сериите што ги снимаат РТС од сценаристот Синиша Павиќ (и од други писатели), има доста документарни емисии од сите области (музика, историја, географија, култура, спорт, уметност...), доста забавни емисии (дури и политичките емисии им се забавни), преноси од спортски натпревари, играни филмови (претежно српски и екс ју...) едукативна школска програма (и повозрасните можат нешто да научат) и тако то... ако ми текне нешто повеќе ќе пишам...
ПС: Во споредба со овие балканскиве (освен ХРТ), РТС е БиБиСи на Балканот (што вика Арте подолу) Изменето од LiDivio - 31.Март.2011 во 13:11 |
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа јас во погрешно време сум налетувала на Ртс...
следниве денови ќе седнам да погледам, може нешто ќе ме фати око |
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди на сајтот rts.rs и разгледај ја програмата за странство (РТС сат) сигурно нешто ќе ти се допадне...
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок, ќе те послушам
|
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овие да ти биле од соседството, а јас не сум знаела |
|
|
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LiDivio bravo taka e se sto kaza nema sto da se kaze. a ovde ne se raboti za toa sto ti se sviga nesto nego sto e kvaliteto stavrno od profesinalna strana i na itelektualno , kretivno obarzvno nivo itn...i kako treba da bide a ne sto ti se dopaga tebe mene i na drugiot neznaci nesto ako ne ti se dopaga tebe deka ne e kvalitetno ili obratno ako ti se dopaga daka e kvalitetno , vredno, profesionalno na nivo , kreativno itn.. A inace ako zemenete total tv satelicki paket ke gledate i rts 1 i 2 zemskite kanali i rts sat se razbira a naskoro i rts digital.pa i samo rts sat ima mnogu sto da se vidi a kamo li na drugive kanali sto dobri kultiri umeticki i obrazovni progami zportcki i zabavni ali na nivo progami ima i stranski otkupeni produkcii od filmovi pa natamu ne samo rts produkcija koja e bbc kako sto kazav da ne praime muabet.A inace sekoj javni servis treba da bide Ние на народот не му пуштаме тоа што сака да гледа, туку тоа што треба да гледа... janiot sevis treba da go obrazuva vkusot na narodot.e sega sto nie ovde sme izgubile kriterumi za se vo ovaa nasa propadnata drzava vo sekoj pora od opstestvoto pocuvajki od obazovanie pa natmu i do propadat javni servis a bogami i radio difuzija toa e za zaleneje. taka da jas najmnogu gledam rts na total tv.nekogas nemozam da se odlucam sto da gledam na prmier ima dve dobri stvari vo isto vreme na razlicnite rts kanali. na ovie prostori. http://www.rts.rs/ Изменето од ARTE - 05.Мај.2011 во 19:57 |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |