|
Идол - музичко шоу |
Внеси реплика | страница <1 7891011 23> |
Автор | ||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Првпат вчера го гледав, и ми падна во очи Билјана (не знам како се презива). Потоа го изгледав и на ЈУТУБ првиот нејзин настап со црвениот фустан и можам да кажам дека е мој фаворит, пред се заради моќта за трансформација како што искоментира Калиопи...
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поготово Емилија @ Кали вчера излезе Катерина имаше полоши од неа ама то е гласачите одлучија иако јас во такви работи не верувам оти никакви резултати не даваат кога гласа народот од кај да знај чоек дали е ФЕР или местено??????
така е настапот со црвениот фустан и беше феноменанален упс ФЕНОМЕНАЛЕН поубо испеј од оригиналот Etta James - At Last инаку Билето кога ја испеа песната во живо се чинеше како од ЦД да е пуштена или вака поточно а не во живо Macedonian Idol - Мини концерт II - Билјана Ѓошева абе реков јас дека таа ќе победи оти покрај добар глас бараат и сексипил |
||
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
инаку овој Апостолот Виктор мислам дека вчера најубо испеа од сите негови настапи
и Нико исто така испеа преубо само ме изнасмеа кога маваше малку на оперски кај има Битола лоши пејачи а? сите беа добри иако имаа пеколко претерана тешка задача да пеат песни од Тоше |
||
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не успеав синоќа да гледам идол,
ќе ја фатам репризата...само ѕирнав накратко, пееја песни од Тоше П.С кога е репризата? |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
појма немам
сабота или недела веројатно а на ју туб изгледа сеуште нема од вчера |
||
|
||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема и јас барав
и навистина битолчани растур правите освен виктор и нико има некој друг од бт? |
||
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemet
|
||
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Катерина излезе значи? Штета...Подобра е од многу други....
Вака по мене, најѕвездести ми се Билјана и Виктор .... Инаку, ептен се радувам на Идолов... Еднаш нешто што има смисла да гледаме на ТВ...сите се супер...од натпреварувачи, до водители до жири |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мило ми е што велешанчево испеа добро поготово песна на Тошка.
Билјана ми е добра,таа што излезе (незнам како се вика форбели нешто таму фустан ли што несеше) мислам реално испадна. Тој високиот смеѓиот дечко со мусклулите стомачни плочки,мил ми е убаво пее. Следна да испадне мислам Лаура треба самоуверено пееше ама фалш,на сите настапи до сега. Калиопи многу ли се лигави,додека да каже нешто серка да те фати,се смее па неднаш ќе се заозбили,па и се плаче ми глуми нешто ме нервира И тоа........ |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За Калиопи во право си мрзла... и мене не ми се допаѓаше кога постојано им забележуваше на ,, идоливе,, околку нивниот стајлинг.... се прашувам дали таа се погледнала и на што личи нејзиниот стајлинг.... ??? Инаку сите се добри ..но момците се малку подобри од девојкиве ... |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што знам...јас Калиопи не сум ја љубела многу, отсекогаш ми делувала помалку вештачки..ама на Идолов ми е прекрасна, како коментира и се однесува ...за стајлингот нејзин, немам зборови- секогаш е ТОП, иако со таа килажа на неа....
|
||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно така...тоа го забележав уште пред да почнат со мини концертите и мислам дека на крај машко ќе биде мк идол |
||
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле Кали ... како Топ..... секогаш е ,, промафтана ,, ... мене ми е страшна и никаква ...... |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Viktor prekrasno pee...
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |