|
ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ во МК - генерална дискусија |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 36> |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај нас ...за ова (погоре) велат:
СВОЈ ЛЕБ ЈАДЕ.....ТУЃО ГАЈЛЕ (си) БЕРЕ
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не мора...не е казниво со закон |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По една ваква екск*рзија на здравиот разум...
или поточно е*ење у мозок... што ја прави актуелнава гарнитура... со милиони евриња за споменици... со бутање на неписмени партиски војничиња... кои незнаат ни прст у ... она да си бутнат... а во живот прочителе само една книга... Волшебното самарче.... пумпање на администрацијата со нивни војничиња, милите тие наши... и тоа во фирми каде не се нивни директори, туку од коалициските партнери... па така они се нели чисти... па создавање на траорна атмосфера каде... секој на секого му дише у врат... човек на човека волк... Македонче на Македонче кодош...ууупсс... намалување на невработеноста за фантастични 0,05%... пошто нели сите средношколци се запишуваат на дисперзираните факултети од нашиот богат изборен дијапазон на изузетно висококвалитетни институции... што ќе продуцираат максимално квалитетен и обучен кадар... огромниот број на странски инвестиции... како Веро ни наше ново каде пак некој нешто ни продава... ако уопште па има некој и да купува, но целта е толку очигледна и стравотно фасцинантна... парола... ЗА СЕКОЈ КУПУВАЧ - ПО ЕДНА ПРОДАВНИЦА... уживај народе... Она другите па како да ги нарече човек... пицајзли мислам е овака доволно културно... прво урааааааааа на избори... па сега чекај да размислам... сакам да се е*ам, ама нејќам да ми влезе... полна уста со... избори, а програма, што, како, со кога, кога , каде... ќе ви правам она, ова, вака ,така, ќе ве задоволам, има да бидете среќни... нема бре ништо од такви работи да му се каже на народов... па нели бе ако сакш некоја да превртиш, барем лажи ја она што сака да чуе... јок бе овие, само Б.Ц. па Б.Ц... а бре тргнете го еееејјј... можеби и вас ќе ви тргне... ама јеби га... П.С., да не речам пост скриптум ... си прават муабет студент, бизнисмен и филозоф, за што друго туку за жени и сексање нормално... студентот вика а бе имам што да сексам, ама немам каде... бизнисменот - јас имам каде, ама немам што... филозофот - јас имам и каде, имам и што, ама зошто... е зошто де...? |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
којсумјас...кој и да си...добро четиво уз утринско кафе...ме изненади,мада,морам да признаам речиси секогаш имаш реална перцепција кон настаните...уживав во твоето излагање
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Груевски не го прифати последниот предлог на Црвенковски Според него, СДСМ на почетокот барал да се оди на предвремени избори, што подоцна се претворило во барање за исполнување на одредени услови, па и уцени. „Барањето за исполнување на одредени услови се претвори во разно разни уцени и манипулации што укажуваат дека СДСМ по секоја цена се обидува да ги одложи изборите, затоа што ќе ги загуби, затоа што нема поддршка од граѓаните“ додаде Груевски. Пред неколку дена, Црвенковски се откажа од барањето да се одблокира сметката на медиумите од „Перо Наков“ па да се оди на избори, но побара од Груевски гаранција дека УЈП нема да ги блокира сметките на А1 и трите дневни весници со нови барања и одлуки до завршувањето на предвремените избори. Тој тогаш предложи да се оди на избори на 26 јуни. Груевски го оцени како добро и за ДПА и за сегашната ситуација нивното враќање во Собранието. Во Брисел, според Груевски било разговарано за изборите, но во смисла на тоа дека на државата моментално и се потребни избори и дека тие ќе бидат фер и демократски. |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kje ima izbori , dali so SDSM ili bez niv kje se vidi. Ocigledno e deka SDSM sakaat da gi bojkotiraat izborite. |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема бојкот.Дури они нудаат датум за изборите(види постот над твојот).Сè е ОК.Нема да се секираш.
|
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I DA IMA I DA NEMA isto ke BIDE
|
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е за тоа си во право...сето ни е веќе видено..за жал
|
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Избори на 5 јуни........
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KONECNO ajmo sega da gi izvadime parite od pod pernicite i da KUPUVAME po edno "glasce"
|
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајмо ... |
|
sloboden MKD
Група Регистриран: 14.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo funkcija na moja sopstvena analiza za rezultatite na pretstojnite predvremeni parlamentarni izbori 2011 dozvolete da ja prezentiram mojata licna prognoza:
1. Vmro i koalicija - 34 pratenika plus 1 dijaspora 2. Sdsm, Ldp i koalicija - 45 pratenika 3. Vmro NP - 8 pratenika 4. OM - 3 pratenika 5. Dui - 13 pratenika plus 1 dijaspora 6. Dpa, Rufi, Imer - 17 pratenika plus 1 dijaspora Cenzus 1 000 000 glasaci +- 2% |
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |