IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Идол - музичко шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Идол - музичко шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
Автор
Порака
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Статус: Офлајн
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2011 во 13:57
Првпат вчера го гледав, и ми падна во очи Билјана (не знам како се презива). Потоа го изгледав и на ЈУТУБ првиот нејзин настап со црвениот фустан и можам да кажам дека е мој фаворит, пред се заради моќта за трансформација како што искоментира Калиопи... дасреќа
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2011 во 19:29
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Вчера погледав малку идол..Добри беа дечките ...
Нај многу впечаток ми остави нивниот изглед и стајлинг...бифор и афтер........
леле која трансформација не личеа на себе..Што ти значат стилисти, фризери и шминкери...

поготово Емилија изненадување

@ Кали

вчера излезе Катерина тага

имаше полоши од неа ама то е гласачите одлучија иако јас во такви работи не верувам оти никакви  резултати не даваат кога гласа народот

од кај да знај чоек дали е ФЕР или местено??????

Originally posted by Schatzii Schatzii напиша:

Билето беше далеку подобра минатиот пат,да
во понеделникот не ми се допадна изборот на песна и целиот нејзин настап...
А Лаура дефинитивно беше најслабата алка среќа од целата женска група, заслужено си отиде дома.

така е

настапот со црвениот фустан и беше феноменанален упс ФЕНОМЕНАЛЕН голема%20насмевка

поубо испеј од оригиналот
Etta James - At Last

инаку Билето кога ја испеа  песната во живо се чинеше како од ЦД да е пуштена или вака поточно среќа а не во живо

Macedonian Idol - Мини концерт II - Билјана Ѓошева

изненадување

абе реков јас дека таа ќе победи

оти покрај добар глас бараат и сексипил

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2011 во 19:37
инаку овој Апостолот Виктор мислам дека вчера најубо испеа од сите негови настапи

и Нико исто така испеа преубо само ме изнасмеа кога маваше малку на оперски газење%20од%20смеење

кај има Битола лоши пејачи а? среќа

сите беа добри иако имаа пеколко претерана тешка задача да пеат песни од Тоше

Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2011 во 19:37
Не успеав синоќа да гледам идол,
ќе ја фатам репризата...само ѕирнав накратко, пееја песни од Тошеда

П.С кога е репризата?среќа
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2011 во 19:39
појма немам

сабота или недела веројатно размислување

а на ју туб изгледа сеуште нема од вчера
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2011 во 19:44
нема и јас баравтага
и навистина битолчани растур правитеплазење
освен виктор и нико има некој друг од бт?
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2011 во 20:04
nemet
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2011 во 20:21
Катерина излезе значи? Штета...Подобра е од многу други....

Вака по мене, најѕвездести ми се Билјана да и Виктор да....

Инаку, ептен се радувам на Идолов...љубовљубовљубовљубовљубов Еднаш нешто што има смисла да гледаме на ТВ...сите се супер...од натпреварувачи, до водители до жири дадададада
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2011 во 01:05
Мило ми е што велешанчево испеа добро поготово песна на Тошка.
Билјана ми е добра,таа што излезе (незнам како се вика форбели нешто таму фустан ли што несеше) мислам реално испадна.
Тој високиот смеѓиот дечко со мусклулите стомачни плочки,мил ми е убаво пее.
Следна да испадне мислам Лаура треба самоуверено пееше ама фалш,на сите настапи до сега.
Калиопи многу ли се лигави,додека да каже нешто серка да те фати,се смее па неднаш ќе се заозбили,па и се плаче ми глуми нешто ме нервира
И тоа........
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2011 во 17:07

За Калиопи во право си мрзла... и мене не  ми се допаѓаше
кога постојано им забележуваше на  ,, идоливе,,  околку
нивниот  стајлинг....  се прашувам дали таа  се погледнала
и на што личи нејзиниот  стајлинг.... ???     тага

Инаку сите се добри ..но момците се малку подобри од девојкиве ...трепкање
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2011 во 17:39
Што знам...јас Калиопи не сум ја љубела многу, отсекогаш ми делувала помалку вештачки..ама на Идолов ми е прекрасна, како коментира и се однесува да...за стајлингот нејзин, немам зборови- секогаш е ТОП, иако со таа килажа на неа....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2011 во 17:47
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

Инаку сите се добри ..но момците се малку подобри од девојкиве ...трепкање

Точно така...тоа го забележав уште пред да почнат со мини концертите
и мислам дека на крај машко ќе биде мк идолда
Go where you want to go;
Be what you want to be,
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2011 во 17:51
Originally posted by Kali Kali напиша:

Што знам...јас Калиопи не сум ја љубела многу, отсекогаш ми делувала помалку вештачки..ама на Идолов ми е прекрасна, како коментира и се однесува да...за стајлингот нејзин, немам зборови- секогаш е ТОП, иако со таа килажа на неа....

Леле  Кали  изненадување... како  Топ.....  секогаш е  ,, промафтана ,,  ... мене
ми е страшна  и  никаква ......плазење
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2011 во 17:54
Viktor prekrasno pee...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.