|
Идол - музичко шоу |
Внеси реплика | страница <1 678910 23> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Билето беше феноменална
каква изведба, каква хаљина (шо би рекле скопјаништана) како некоја светска дива (или питома беше правилно) абе иако не влезе во 5 те сигурен сум дека таа ќе биди МК идол сигурен сум а можи и да не биди море сигурен сум оти такви таленти бараат а плус џамбазо мислам дека рече оти бил сигурен дека жеснко ќе биди идол(ка) п.с како се вика песната шо ја пееше? |
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите се одлични, најмногу ми се допаѓаа Билјана, Јулијана и Катерина...од овие само Катерина влезе, ми се чини ....
И што вели Ирон....Билјана доби такви позитивни и великодушни критики од жирито, мислам дека толку многу зборови и поубави нешта никој друг не слушнаа од нив- и сосема заслужено! Изменето од Kali - 16.Март.2011 во 22:16 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите до еден се бајадерчиња. Со мерак ги гледам. Ми се допаѓа и она позитивната енергија кај жирито кога ги пофалуваат, им даваат јака подршка.
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa site se dobri ,ubavo si peat decata
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знае ли некој да каже ...кој продолжи синоќа ....???
|
|
Kali
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Билјана Ѓошева .....и машкото битолско дуо
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлично ...значи Билето успеа овојпат.....
иако и Александра ми се допадна ....
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе реков јас дека Билето ќе победи
Билето за Идол иако не беше за 5 ка вчера за 5- беше, изгледа песната од лејди гаг не и одговараше ама настапот беше уааааааааау ама во претходната емисија настапот и беше уууууууууууууууааааааааааааааааааааауууууууууууу Нико растура,Вик и тој е добар само ме чуди зошто наместо 2 влегоа 3 кандидати? онаа скандалозната Лаура беше најслаба по 2 пат јас не знам стварно дали е во врска со тој прилепчанецот ама тој некако ко женско збора (така зборат и модните креатори,фризерите....) а наводно дечко и е...... во врска биле |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оваа Арета Френклин се расплачи на крајот
нека се пријави пак в година трета среќа..... а има добар глас и можи слободно да се бави со музика |
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Билето беше далеку подобра минатиот пат,
во понеделникот не ми се допадна изборот на песна и целиот нејзин настап... А Лаура дефинитивно беше најслабата алка од целата женска група, заслужено си отиде дома. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера погледав малку идол..Добри беа дечките ...
Нај многу впечаток ми остави нивниот изглед и стајлинг...бифор и афтер........
леле која трансформација не личеа на себе..Што ти значат стилисти, фризери и шминкери...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Kali
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој излезе вчера?
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |