|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика | страница <1 5657585960 86> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vreme e nekoj da se vrati vo shuma
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Железниците да бидат меѓу првите приоритети!
Задолжително електрифицирана железница до Бугарија и Албанија да се изгради, а потоа и до Охрид и Струмица. Тоа е многу важно за интензивен развој на економијата! |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да му се нареди на сите комуњари да извршат самоубиство...ПРВО ..
и да се изгради во секој град по еден споменик на жртвите од претходниот режим , и уште по еден 100 пати поголем за жртвите од режимот на Бранко...! Од сега дупките по патиштата да се затнуваат со пластофил, а не со полн слој на асвалт како што правеа комунистите за случајно да не му се деси нешто на нивните мерцедеси. Плус тоа пластофилот и помазен е... Исто така , многу битна работа: Не само дворовите... да фатите и кучињата да му овозможите на луѓето да си ги откупат сосе дворови... така, некоја симболична цена од евро по килограм.... а куќарките гратис нека одат за да биди, нели, поефтино за народот. И да ... најбитното... да се забрани тресење на теписи во раните утрински часови.... |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА ПРЕСТАНЕ ДА ГО КРАДЕ НАРОДОТ НА СТАР ПЕРФИДЕН И ЛАЖЕН КОМУНИСТИЧКИ НАЧИН,ЗАТОА ШТО ЕДНО ВЕЛИ ,А СОСЕМА ДРУГО ПРАВИ СО ТОА ДОКАЖУВА ПО ИЛЈАДА ПАТИ ДЕКА ПОТЕКНУВААТ И ИМААТ КОРЕНИ ОД УДБАШКИ ФАМИЛИИ И СЕГА ПРАВАТ НАЈДОЛНИ РАБОТИ.
МЕЃУ ПОСЛЕДНИТЕ РАБОТИ Е ЛЕГАЛИЗИРАЊЕТО НА ГРАДБИТЕ (КОИ ГИ НАРЕКУВА ДИВИ),А АКО ЈА ВИДИМЕ ГЕНЕЗАТА, ТАА РАБОТА ИМА ДОСТА МАЧНИНА ЗА ОБИЧНИОТ ЧОВЕК ОД ВРЕМЕТО НА НИВНИТЕ КОМУНИСТИЧКИ ПРЕДЦИ,ЗНАЧИ ВОВЕДУВА ЕДЕН ЦЕНОВНИК,ТОА ГО ОБЈАВУВА ВО ГЛАСИЛАТА,А СО ТОА ГИ НАВЕДУВА ГРАЃАНИТЕ НА ПОМИЛСА ДЕКА Е СЕ ВО РЕД,НО ВЕЌЕ СЛИКАТА СЕ РАСИПУВА КОГА ЌЕ ПОЈДАТ КАЈ ГЕОДЕТСКИТЕ СЛУЖБИ,ТАМУ ИМА ВЕЌЕ ДРУГИ ЦЕНОВНИЦИ И ПОВИСОКИ ЦЕНИ ЗА СЕКОЈА УСЛУГА ОД НАЈНОВИОТ АРАМИЛАК. ЗАТОА НАРОДЕ СВЕСТЕТЕ СЕ И ЗНАЈТЕ КОЈ ВЕ КРАДЕ И ВНЕСУВА АПАШЛАК ВО ОВАА ДРЖАВА. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЦЦЦ па не им треба друго-само нека се вклучат на форумов колку идеи има и за едните и за другите
Вмровците бараат идеи, немаат ли? |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предлог до владата : навреме нека ги информираат своите партиски вработени за актуелните конк*рси за вработување за да не се брукаат пред народот
Еве денес и правев друштво на една другарка која дипломираше англиски јазик на универзитетот Кирил и Методиј во Скопје со просек 9,5 Деновиве е распишан конк*рс за вработување на професори во проектот за бесплатни часови кој ке трае 3 месеци и кој се одржува неколку пати во годината. Е сега , идеме со другарката во зградата за управа на Штип и девојчето ја прашува жената дали треба да се донесе уште некој документ освен наведените и жената и вели : А за каков конк*рс аплицираш ? Нели знаеше дека веке се примени тие професори ??? Значи очигледно не знаат ни правилно да сокријат некоја работа оние партиски вработени. Ова дефинитивно само во Македонија го има. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бидејќи повеќето предлози ми беа прифатени од Владата,и поминаа на собраниска расправа,а со тоа Владава ја доведов до предвремени избори ,за новата Влада..за онаа по изборите имам конкретен предлог.
за инает на овие сега и на тие тогаш да купи едно 4 автобуси...дупли(зглобни)ама да биде пофакман од сегашнава па тие да бидат дупли на сите страни...и во висина дури.. ...и да ги плати по 1 милионче...и да кажува дека ..навистина толку вредат. еве вакви..по можност.. ....пс,не можам да најдам фотка!Ако треба,и нека ги измислат. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како предлог до владата сигурно не би ми го прифатиле (како овие од Загор) туку ај до некој од медиумите: да ги намамат некако да ги вработат овие новинарите од Сандеј Тајмс што ги наместија Талер и компанија. Сигурна сум дека повеќекратно ќе им се исплатат хонорарите по глава на наместен политичар-криминалец. Има стории и тиражи да направат кај нас. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве ја и сликата!!
...со неа нека појдат и само нека кажат: ...НЕ ПРАТИ ТОЈ И ТОЈ ,САКАМЕ ИСТ ВАКОВ ЗА НАС..ЗА СКОПЈЕ,ЗА МАКЕДОНИЈА..и готово.. |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
инаку, џабе веќе, после четири години ќе и давам предлози, до сега требаше да има многу изработено владата, но ете, ни се фали со забегани „проектчиња“ |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Забегани проектчиња.......
Ако оваа Влада направи малку проекти тогаш наброј ми ги точно сите проекти на предходната Влада и спореди ги...Тогаш може да се дискутира на оваа тема..
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ја укинат патарината за нашите автопати..зошто најлесно е да земеш пари (такса)за нешто што го викаат автопат а да возиш како по калдрма.
-одрони на пат..поставен знак и ограничување на брзина...на Петровден ги ставаат знаците на Ѓурѓовден ги заменуваат со нови... -ударни дупки од прва категорија..исто знаци..ограничување на брзина,работа на пат .. -непрегледни кривини..знаци и ограничувања..црна точка. -испокинати заштитни мрежи околу патот и над патот... ...ако платам патарина,сакам да возам со мерак,брзо и сигурно да стасам на местото...затоа има логика и називот и парите,а не со знаци од 60 и 80 км/ч да шибам по т.н."автопат".. |
|
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да престане да играат Дедо Мраз со запленета роба.?..ако веќе е за тоа , имаме Црвен Крст и Црвена Полумесечина...Или си присвојуваат роба од царина како да е нивна...па и сио ја делат...кому и како и тоа е прашање...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
kavadarka
Сениор Регистриран: 07.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 237 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne ne zadolzuvaat povekeeeeeeee
|
|
Внеси реплика | страница <1 5657585960 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |