IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Двокатни автобуси
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Двокатни автобуси

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 79>
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2011 во 03:14

Ве молам, средувајте си ги цитатите и избегнувајте вакви постови-чаршафинамигнување,  во кои не се знае кој што напишал.

Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2011 во 21:45
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

и ако јас сум човекот што ти боде очи, подобро да ми се пожалиш на мене или на администраторите и да не ги загадуваш темите

novace, не престануваш да се занимаваш со членови и модератори, наместо со темите!
Одмори 3 дена.

Изменето од Анастеа - 21.Март.2011 во 03:14
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2011 во 16:33

...tuku, samo mene mi se chini iliзбунетост...privatnite niskopodni avtobusi se navistina mnogu poubavi od ova,...''nashive''?!тага

Брза, престани да истураш повраќаници по членовите!

Изменето од Анастеа - 22.Март.2011 во 12:21
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2011 во 17:44
убави во однос на изглед, или функционалност?
во основа приватните автобуси и оние на ЛАЗ се исти, деталите ги прават различни, но нема голема разлика

Изменето од Анастеа - 29.Март.2011 во 00:49
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2011 во 20:04
tochno!изненадување...site imaat paralelopipedna forma i site se na 6 trkala na dve oski!...i so po tri vrati od desnata strana. намигнување

...ne znam privatnite kakvi se vnatre, ama nadvoreshnosta ne im e bash isto dopadliva i na ednite i na drugite,збунетост

..zagledaj podobro , pa ke vidish.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2011 во 20:22
Originally posted by brza brza напиша:

tochno!изненадување...site imaat paralelopipedna forma i site se na 6 trkala na dve oski!...i so po tri vrati od desnata strana. намигнување

...ne znam privatnite kakvi se vnatre, ama nadvoreshnosta ne im e bash isto dopadliva i na ednite i na drugite,збунетост

..zagledaj podobro , pa ke vidish.
а кои се големите разлики ако смеам да прашам? немаше потреба од иронии, само тоа го барам да го наведеш
и баш дел од приватните автобуси имаат само две врати, што е фатално за наши услови сметајќи на бројот на патниците кои се возат во еден автобус
и кај приватните има разлика од автобус до автобус, сум се возел во неколку од нив и имаат различен распоред на седишта, позиција на мотор, број на врати, висина и распореденост на држачи и т.н.

Изменето од zabegan - 21.Март.2011 во 20:24
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2011 во 20:33
ne sum videl niskopoden so dve vrati tukaизненадување

a,....razlikata e vo ubavinata ,...site avtobusi nemaat ist izgled, voopshto,  ne samo  kaj gradskite,

...ednostavno,..poubavi se na izgled!да

..a , za vnatre ne znam kakvi se  , ama kaj ovie ''doniranive'' nekako mi se tesni onie patekine megju dva reda sedishta,.....ke se vidi kolku se komotni  koga ke se ''nabivaat'' do daska ,...i koga onie shto sedat ke sakaat da izlezat ......
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2011 во 20:43
ех сега па и ти, изглед, изглед е последна работа за која треба да се грижиме во градскиот превоз
а тоа дека е тесно, тесно е секаде, баш денес се возев во тесна 23-ка
не ми е јасно, како може самиот автобус да биде поширок од постари модели, а да има помалку простор меѓу седиштата

а тоа што не си видел, чисто си пропуштил, ќе видиш кога тогаш среќа
мене ме изненади што видов зглобна нископодна приватна 12-ка, не знам зошто само еден таков купиле и зошто баш на таа линија е ставен

Изменето од zabegan - 21.Март.2011 во 20:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2011 во 21:06
...preeska se kachiv na eden i....i vekje kolku...ima mesec?!збунетост

...zivi se i zdravi avtobusite,изненадување.do koga....ke vidime!намигнување
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2011 во 15:18
може ли некој вака "стручен" да изнесе податоци и карактеристики за новиве автобуси..висина тежина..мотор и сл.и за кинезите и за украинците...?

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2011 во 16:52
Originally posted by zagor zagor напиша:

може ли некој вака "стручен" да изнесе податоци и карактеристики за новиве автобуси..висина тежина..мотор и сл.и за кинезите и за украинците...?

јас можам да оставам податоци, ама нека се помачи да гугла некој од експертите бидејќи јас не сум експерт голема%20насмевка
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2011 во 17:02
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

јас можам да оставам податоци, ама нека се помачи да гугла некој од експертите бидејќи јас не сум експерт голема%20насмевка

Ти со Брза сте најголемите ривали натоа во Скопје да има нови автобуси.Затоа вие сте најголемите стручњаци.Стави податоците што ги сака Загор.Ако се потешки од обичното ваљда они(новите автобуси) си криви за земјотресот во Јапонија,за дупките во Скопје.Ради новите автобуси изсекоа на пола град дрвјата.И сега популацијата од птици е загрозена.Ама ради тоа е виновна Владата која сака ѓраѓаните Брза и Забеган да се возат во комфортни автобуси.

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2011 во 17:04
ќиј мотор имаат тие автобуси?кој менувач...

...како бре давате пари а не знаете за што?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2011 во 17:22
Originally posted by емил емил напиша:

Ти со Брза сте најголемите ривали натоа во Скопје да има нови автобуси.Затоа вие сте најголемите стручњаци.Стави податоците што ги сака Загор.Ако се потешки од обичното ваљда они(новите автобуси) си криви за земјотресот во Јапонија,за дупките во Скопје.Ради новите автобуси изсекоа на пола град дрвјата.И сега популацијата од птици е загрозена.Ама ради тоа е виновна Владата која сака ѓраѓаните Брза и Забеган да се возат во комфортни автобуси.

емиле, ти ќе се качиш во некој автобусиве и дали ќе го правиш тоа секој ден? не ме интересираат податоци, само тоа ме интересира? чисто поради причина што на сите вие гледате на ова како забава и како вест и никогаш нема да го осетите на свој грб, ама мило ми е доколку ви е забавно и задоволство да си гледате како тука некој се зафркава неозбилно, со озбилни прашања и проблеми
истото важи и за некои членови кои се километри и километри од Скопје и живеат во земји со автобуси какви што јас и брза обожаваме а, а сепак мислат дека супер е да си внесува секој свои „фантастични“ идеи во области од општестфвото каде се треба да се работи под шаблон
и патем, ќе ги постирам податоците, ова ми беше чисто колку да видам како ќе се изреагира на коментарот и не бев воопшто изненаден

Изменето од Анастеа - 29.Март.2011 во 00:50
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 79>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,265 секунди.