|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика | страница <1 523524525526527 767> |
Автор | |||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мењам... лето.. зимо... не се тера цело време со едно те исто...
Глеаш.... вчера +40 степени , денес -10 ..... затоа ми замрзна мозокот сабајлево... Да си носев новото крзненце , немаше вака да биде, да се топлам со коњак овде.... |
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vivi
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ааааа не....
ја имам слушнато дека ако јадеш многу смоки ќе ти пораснеле големи ц..... |
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vivi
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Оооо .... е сеа ... пијем на екс од дна до дна Фала мило ... .... .а ти ке ми правиш друштво ? |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ти мало се плашиш да не ти пораснат ... |
|||
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moze sefe...ama samo delovno..po edna pijacka
|
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Деловно деловно ... доста ке е
Ја дури гледам пиење ... пијам |
|||
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
немој да почнеш и мене да ме пиеш... со поглед
|
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Малку по малку де |
|||
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама она си имала туле а |
|||
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ваков поглед |
|||
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Внеси реплика | страница <1 523524525526527 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |