|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика | страница <1 522523524525526 767> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
какво бркање ма...седи овде..кафето иде уз муабет
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ма супер муабетот... да не ме подбереш за офтопикот во Писмени
арна Енџи? море мене ова ми треба..смотан ден ај наздравје |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова од Види и Лаки ме потсеќа на песната од Врчак :vo kola po pat,
kaj mene na sprat, po skali, na zemja, vo krevet cel saat!!! Дечки... ни место ни време не одбиратеее Едноставно... сегде кај ќе стигнете Абе бабичке... фати таму зад шанкот да не има нешто Виски, Коњак, Џин или така натака за овај фраеров што се заеба светски денеска... (јас ) |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаааеееевввв
едната чаша е за тебе....иде и шишето |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф... срце си Ете видиш... ми се оддолжи за прееска...
Само да беше тој коњакот тука и уште тој да го стегнев денеска, немаше да можам да ја погодам наредната буква Ах ... плавуши што ти праваттт |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vivi
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дете полека со коњакот еј...ако пиеш за секоја следна плавуша кај ќе ти е крајот
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе овде се пија и се пуши... не е експорт импорт Фолки компани па да продаваме кикиритки на кило за слонот твој...
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa smoki dajte
|
|
vivi
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
де ма..не плачи |
|
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Енџи.... оваа ме слизна јако и нема толку коњак што ќе ја испери работава. Ко в гла удрен сум денес....
Виви....што ти е форава со гаќиве...? Или стави панталони или турни ги и нив... а не вака допола работава |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дури останало од пиењето нешто ... фрлете и за мене
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vivi
|
|
Внеси реплика | страница <1 522523524525526 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |