|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика | страница <1 9899100101102 103> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како не ...не лажи на распуст бевме Изменето од sanja-a - 18.Март.2011 во 15:55 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakov raspust?? platen?? oti plata ne sum zemal odamna...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ќе да е платен...мислам
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaaaaa ne e ferrrrrr............
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trajco mojjjjjjjjj
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj ste be koelski i eden kolega,sto e ova zabusuvanje
Trajco vednas na klaviroooooo..... Suzi ostavi go Trajco da drnka na klavirot..... Paco....daj ritam na trubata..... Maco ne mnogu gledaj po kelneriveee Mandolino.....udri na tarabukata jassamo sto ja nastimav gitarata...........ajde da pocneme veke... |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ma ti srbomanke edna...
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мама Ристенка ја заборавивте...
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno mama Ristenka so praviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........uste ja drzi toa sklerozata.........
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оде на лекар... кај Мичо егеецо...го знајш
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeee Mico egecot kako ne go znam go znam
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да...метар и шеесет, ама ногу е развиен
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mico egecot razviotka
|
|
Внеси реплика | страница <1 9899100101102 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |