|
Фото клетка |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aleksandar, probaj so opcijata "FE Lock" (strana 102 vo upatstvoto za kamerata).
Ako sakash vgradeniot blic od kamerata da ti bide pomoshno svetlo (fill light) prethodno kompenziraj -1 ili -2 blendi. Koga ednash kje kje go pritisnesh posochenoto kopche na teloto od kamerata (ima simbol kako zvezda - * ) fotoaparatot kje naprvi pre-flash bez da slika i go memorizira merenjeto, pa slikanjeto koe kje go napravsih potoa kje bide bez pre-flash. Изменето од Zoran K - 21.Март.2011 во 01:45 |
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво Зоран, стварно имаш текнувало. Не ми текна на оваа опција. Тоа мислам дека ќе проработи.
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aleksandar javi mi se , ke ti objasnam kako... nesto me fatila mrza za pisuvanje...
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Проверено, по упатството на Зоран функционира.
|
|
procokal
Група Регистриран: 20.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoci saved the day
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |