|
Kласична музика |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | |
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа свири... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нееее.... сега само ќе слушам
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тие кои не сакаат да слушаат класика ми се најсмешни кога велат: „ Е кај можеш на свадба да пуштиш Бах, Бетовен, Моцарт ... “ По сеизгледа, за нив единствен вредносен систем за оценување на некоја музика е - свадбата!
Инаку, што се однесува до мене, имам некои CD-а со стари YU хитови, странски евергрини, староградски ... другото се е - класика! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
dance1991
Нов член Регистриран: 19.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=_I5FBH7m6kA
БИЛИ ЅВЕР |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dance, ќе сметаме дека не си го прочитала насловот на темава, да не ни се смее народ (Ѕверот на класична музика...) |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Генерално повеќе уживам во инструменталната музика...Си има и класиката моменти кај мене
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го гледав вечерва на BBC концертот на Најџел Кенеди со оркестарот плус една група палестинци во Ројал Алберт Хол... Лудак!! Какви џез-импровизации прави, уште сум под импресии. А бе ми се идеше да грабнам виолинчето од ќерка ми и да се праам и јас дека знам да свирам. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
При една ситуација во Русија ми текна баш на оваа композиција...
Деновиве ја пребарував,кога оно и композиторот русин да ми ти бил. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес сум само за виолини. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |