![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 147148149150151 482> |
Автор | |
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moze, ako mi dozvolis da go rasturime zaedno...
jas bi edno kafe... nokjno... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Кој ќе уклучува шпорет сега,ај утре...
Би сакала нешто освежително сега,ионака нема спиење. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
aj kje go ukljucam dozdot, a ti izlezi bez cador...
sakam bazenTTTTTTTT! doma... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Баш сега разгледував во која соба да го сместам,ама....подобро се плива во вирчињата од дождот.
![]() Сакам утре да е Понеделник. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Eee, za toa treba nekoj jaaaaako da te odalami po glava...
A jas nejkjam... I ne igram vekje, tuka ne mi se ispolnila niedna zelba dosega... Ne znam zosto ![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Ете таман решив да станам дарежлива ,он се откажува.
Сакам да продолжи некој друг со играта. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
nemoze drug doigraj do kraj
mi se jade nesto ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
nema sansi..imas 10 kila visok
mi se vozi podmornica
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
zalam,nema uslovi
sakam sonceee!!! |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sa 2-3 nedeli
sakam rakiice edno
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
vidi gu ti njuma alkos
sakam na bazen |
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
isteche vodata<>sakam da prodolzhi dozhdot
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
sakash ama prestana
sakam malo cunamce u grcija |
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
denes nema, ama za eden mesec moze
mi se jade
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 147148149150151 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |