|
Турбо фолк бисери |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da dogovor kuću gradi rek'o je nek'o, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko.
Ja te volim ja te obožavam, ja bih s tobom da se razmnožavam.!!!!!! Kuće laje a ja mislim ti si, otiš'o si sarmu probo nisi. овие три посебно ме насмеаа Шатци кај ги најде.. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги најдов на crnobelo.com
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbogom sine zbogom rode, pazi da ti voz ne ode!
Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas semafor! Milane moja ruzo, cale mi se naoruz'o, u vazduh ce sve da digne samo kad te stigne! Nemoj da places na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скокни ми од бесно ,бесно соблечи ме
мрсулот во рацете добро ли ти стои
скокни ми и со усни страстно измачи ме ,
прифаќам оферти ако се без алишта
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заборајв кој ја пееше песнава одамна беше ама го памтам рефренот:
Док ја гинем као покојни Сена, жена ме вара са комшијом Пера, није фер, није фер, стварно није фер, дај ми Боже један дан да будем Шумахер. |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaljubih se u tu ženu ponudih joj malo čipsa
kada videh njenu ruku svatih odma da se fiksa. Отишла си једног дана и однела 2 јоргана, сад се врачаш с једно чебе, бежи ку*во ко те је*е Изменето од Schatzii7 - 08.Декември.2011 во 15:07 |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милиоооонерче...не се подигравај..
давај, давај бркни си во џебот имаш пари, давај давај ајде ќе ти играм, ајде ајде ќе ти пеам ајде раз два три... **************************************************************** Питаш јасно ко дан хочемо ли у стан или у ауто мој мене облива зној ти би хотел зар не или мотел зар не волео бих те, разбио бих те али је пијем цео дан киселу воду, киселу воду... ...кад бих знала ко сам ја убила би се...!!! |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj so svojata vistina... |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja malena, suknjica šarena, vetar piri pa mi suknju širi... ...........
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонски бисер
Сега во мода се министри, ем се згодни ем се бистри ...wooow каков текст, подобра е од онаа Ќеш, ќеш Барби Министерка Ова дефинитивно ќе е хит 2012 Изменето од Schatzii7 - 17.Февруари.2012 во 23:37 |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојкава продолжува со хитови
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |