![]() |
|
Се чудам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 115> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
се чудам како сега не ми текнува што да и пишувам.... мозокот ми блокира........ Веруваш во љубов на прв лајк???
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Кој ли ја изнервира толку многу
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
kako moze da uziva nekoj vo seir?
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
СЧ...како ќе станам утре во 6.30ч....што фино си спиев овие 2 недели до кај 9-10ч....
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
SCh
Kolku covechkiot um e sklon kon fantazii ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
С.ч. некаде може....некаде не.....
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
se chudam zoshto nekoi raboti mi se chudni
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Се чудам...Како можев денес да купам кутија цигри да испушам една и да ја фрлам кутијата,за да по два саати пак купам кутија испушам цигара и повторно ја фрлам кутијата...после десет месеци
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
orka....pa ti si za vo soba na nepusaci....bravooooo
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Десет месеци сум таму (буквално),но денес се кршеја копја во мене
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
da ne te porodija denes...se cudam pa jas
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ништо не ми е чудно повеќе.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
za orka ., druzhe jas pet meseci., zapagjam vo iskushenie ., ama nekako se spravuvam sam so sebe., drzh se druzhe.,
allooooooooo viviiiiiiiii pomagajjjjj ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |