|
Жените се љубоморни на другарите |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто да им љубомори на другарите, не е како да ќе ги смувам
шала на страна, нормално е да се чувствува некој запоставено ако оној што би требало да го сака, троши повеќе време на друштво, одколку на него, од таму потекнува љубомората но не гледам причина некој да не посветува дел од времето и на друштвото и глупо ми е да се биде љубоморен на тоа |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не сум била...освен ако не приметам дека не е финтата да се дружи со другарите....
Ми текнува еднаш кога еден другар му кажа на дечкото мој екс...ај утре да се собираме вечерта некаде на вечера и после да шетаме ..ама само мажи...и овој му рече не можам сам, јас со нејзе сум....Ако сте само машки терајте..И утрето оп сите со девојките се собраа .значи можело и така......И јас никогаш не бев љубоморна на другарчињата немаше на чему Сепак мислам треба почит и разбирање и никогаш не треба да се прави проблем за дружење со другари или другарки... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |