|
Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ? |
Внеси реплика | страница <1 7172737475 77> |
Автор | |
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Република Македонија? Не веројатно, туку сигурно никогаш.
Северна, Горна, Вардарска, Скопје... за едно 10-15 години. Изменето од LiDivio - 09.Март.2011 во 19:15 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee..a da si go napravil toa pred deset petnaeset godini...sega ke ti behse sigurno polesno...ako ne drugo...nemashe tolku apashi na najvisokite( a i na poniskite ,jasno) mesta vo drzavava da imashe!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Просечната плата во Чешка речиси 1.000 евра
....a kolku im beshe pred nekoja godina...sigurno znaat onie shto,....sè znaat...sè videle.
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe zabegan...tie se razvile vekje ,koga se razvile ,ama...sega se ushte porazvieni i pobogati..ama ne zatoa shto se zatvoreni vo svoite granici,..
za da bidesh razvien,..t.e da se razvivash treba da imash i kaj da go plasirash toa shto go pravish dobro,
...a kade ti mislish da go ''nosish''proizvodstvoto , koga sekojdnevno si pravish novi neprijateli...
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ние тек сега „се трудиме“ да изградиме држава со силна економија и некои од овие земји транзиција претрпеа како поранешни комунистички земји, но и претходно биле европски цврсти држави, додека нашава е изградена во социјализмот и никогаш не сме постигнале многу, дури сега започнуваме да излегуваме на крај со разни економии не сакам да си ја подценувам државата, ама ако мислиш дека со влез во Еу ќе можеш да се рамниш со земјиве кои ги споредуваш, блазе си ти на оптимизмот |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha,..a zarem mislkish nekoij ke te cheka tebe za da go stignesh?
...i tamu ke si bidesh posledna dupka ,..kako i sega ama ,..posleden u drushtvo e bolje nego sam voopshto...osven ako asketlukot ne ti godi povekje,jasno, ..samo shto vo sluchajov, ne moze eden da odluchuva za milioni .... ...inache , sigurno deka povekje bi postignal vo drushtvo otkolku sam da si....pogotovo nekoj mal kako tebe ...koga praktichno od nula pochnuvash ...i nikako da mrdnesh od mesto ....vekje tolku dolgo vreme....... |
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а тоа дека во друштво секогаш е најдобро, климаво ти е, бидејќи не секое друштво ти е пријателски настроено |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ,sega...ako nekoi ne milsat shto i ti ...neprijatel ti e ..stara pesna e toa tuka !
...tuku,...''normalno'' e i vo edno drushtvo site da ne se sl*gaat .pa duri i da se potepaat za neshto , ama toa ne znachi deka nekogo site ne go sakaat i se neprijatelski nastroeni kon nego.... |
|
|
TheDoll
Нов член Регистриран: 10.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да речеме еве сме влегле во ЕУ ? И што понатаму ?
Зар мислите дека ќе биде подобро? Верувајте дека не ! Ќе биде само полошо! Цените ќе се покачат ненормално ( да, да убаво прочитавте,дури и повеќе од сега )а платите исти.Тоа е факт! ПОсле снајди се па живи, ете тоа ти е работата во државава ! |
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој тоа рече дека ке остане да живее во Македонија откако таа ќе влезе во Еу ? Инаку , жената која ни беше локален водич во Будимпешта рече дека со влегувањето на Унгарија во ЕУ, само инфраструктурата им се подобрила , а се зголемила невработеноста и дека измените кои биле направени не му иделе баш во прилог на обичниот граѓанин. Али имак, јас си останувам на мојот став дека сакам да се смени името на Мк и да влеземе во ЕУ , па после ке биде чао Македонијо |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи ти задоволна после тоа,целтта ти е исполнета,одма фаќаш магла од државава и се ок за тебе ќе биде. А тие што не сакаат да и речат чао на Македонија ќе си бидат прекрстени и кој знае како ќе ги ословуваат во светот,а се тоа само за некој процент на луѓе како тебе кои имаат желба да и речат чао на Македонија и си фатат магла од тука. Браво бе Минди,многу добро решение ни предложи,па ти ако си толку способна интелектуалка и личност која ќе ја побаруваат сите ЕУ држави можеш и сега да издејствуваш заминување од Македонија. Очигледно твоите способности се многу големи и потребата од тебе во ЕУ е крајно неопходна како што гледам од заклучокот,сигурен сум дека твоите способности ќе им ги решат а потоа и отстранат за навек сите проблеми. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа смета ми што сме толку ограничени со време и што постојано ни бараат документи , тоа страшно ме нервира Јас во Мк се чувствувам ко во затвор , мене ми треба слобода. Или ке морам и јас да си земам бугарски пасош како голем дел македонци кои се исто така „патриоти„ како мене од друга гледна точка И точно така како што спомна, тие како мене , да знаеш дека ги има многу кои едвај чекаат да излезат надвор од Мк, само разликата е што другите мудро си молчат, а јас јавно го пишувам моето мислење |
|
Внеси реплика | страница <1 7172737475 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |