![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 312313314315316 931> |
Автор | |
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beleg, mnogu si mi tazna ovie denovi... Eve koktel od mene, ili mozebi viskivo ke ti godi poveke?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
more da ne mi e mnogu alkohol kako za prvpat......
|
|
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ke ti pravam drustvo jas, bez gajle, nema ni da osetis kolku si ispila..
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
sluzite koktelcinja:) moze edno Bloody Mary za mene?:)
|
|
![]() |
|
Eve, ama nesto mnogu mi e crveno, kako da e samo na domati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ej Dana super e koktelov:)
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,be koj toa tuka brishe?!,....mi fali neshto moe,.........BRAINIAC,a?
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
а да не ти се брише меморијата од многу оузо
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,....mozno e,...mozno,....aj ,natochi malku,....za da se potsetam,....
![]() ![]() Изменето од brza - 03.Јули.2006 во 22:29 |
|
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
барменот веке точи....
![]() |
|
![]() |
|
Moze edna caska i za mene, ako mu se mnogu na brza?
![]() |
|
![]() |
|
danice,....so tebe ke ja podelam i poslednata kapka,....veruvaj mi,....heheheh
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a,be go zaboraviv translatorot,...!
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 312313314315316 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |