|
Бранко Црвенковски - Никола Груевски |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 51> |
Автор | |
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od nadvoreshnite BETER...Od isto STEBLO se...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i Saka Zulu neka dojde samo rosaviot so krateri na obrazite i stokata okolu nego da ne bidat.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го читав ова мнооооогу внимателно и си думам имаат ли нашиве лидери ваква доблест
Европски примери за Црвенковски |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
silvice
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe gwujo samo lud covek raka na AMERIKA Diga...narodot nema da glasa za BRANE ...AMA KE GLASA POROTIV NIKOLCE...MAKEDONSKA SUDBA OD DVETE ZLA DA SE ODBERI POMALOTO ILI PODZABORAVENOTO.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДВЕ БАНДИ
„Навистина, зошто си го губиме времето со беспредметни дискусии? Веројатно, затоа што во Македонија ние не ни имаме предметна дискусија. Стапката на сиромаштија е 30 отсто, стапката на невработеност е 30 отсто, а божем тие што работат за 200 евра месечно не се сиромашни. Освен што се рециклира глупоста за името, во Македонија во последниве 20 години ништо не се случува. Две банди се караат, а ние будно ги следиме.“ Горан Михајловски |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За жал односот меѓу нив стана нешто за кое нормален човек се чуди зошто или кој ги донесе до ова дереџе
Политички противник или непријател? |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова го има одамна, за жал сега е излезено надвор од контрола, и ако нешто најмногу ме нервира во Македонската политика, тоа е тоа, без разлика дали имало избори или не
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
najjak
Нов член Регистриран: 10.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Branko Crvenkovski zatoa sto gi ima vtemeleno najsustinskite odluki na drzavnosta, zatoa sto ne e bugarofil, i zatoa sot ne krade familijarno, zatoa sto e svetlosni godini so intelektot pred Gruevski.....
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи, баш искрено ме плашат следниве избори...
Фактот што ВМРО и покрај сите глупости, сеуште држат некое ниво на доверба кај народов, ме вади од памет од причина што не можам да поверувам дека повторно би добиле на избори...и дека и во наредните 4 години ќе бидеме под овој режим на глупост, примитивизам и општонародни лажги и грабежи. Досега, на секои избори, опозицијата имаше некоја шанса и доверба од народот...Сега, е сосема друга приказната...опозиција која има реални шанси, ко да нема!! СДС се тотално истрошени, лошо ја водат играта, не ми се верува дека имаат некои изгледи за победа...единствено Шеќеринска ми е светла точка во нивниов табор, ама тоа е многу малку... Згора на се, овој народ просто не верува во трета опција...па колку и недоволно атрактивна таа да е! Јас не верувам дека нема друга опција, и дека ’’тоа е тоа’’.... мора овој народ да ги прошири шансите, чисто за себе и свое добро. |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glasajte zamene!
|
|
Incredible Blue
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
но сепак, мене не ми е битно на пример кого ќе изберат, секоја нова опција е опасна, и груевски беше за народот нова опција, па еве кај сме сега... многу побитно е колку народот ќе се менува во иднина и дали ќе ги прифаќа глупостите на луѓе во стил на Бранкои и Груевски или не! се додека не се смени народот и му се променат перспективите, ќе си останеме на истото дереџе или постојан оќе се влошува! |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
vmro1990
Нов член Регистриран: 06.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонскиот народ сака напредок наместо транзиција, затоа Никола Груевски!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a, shto?...toj li ke ti ja butka napred zemjata?!
pa ...kolku godini ja butka toj be,..pa mesto nanapred ...ovaa se podole i podole mu ide.... ...ako takov napredok ti skak narodot ,...crno ke mu se pishe,....so nego......naskoro! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |