![]() |
|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 266> |
Автор | |
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zrelata zena brzo ke ostari , a jas sakam da ostanam sto moze poveke mlad a mlad mozes da ostanes samo pokraj pomlada zena...
Nikogas ne sum sakal postari zeni...a za cudo tie mene da zasto nemam pojma ... zatoa i ako dojdam ke pik*ram nekoja mlada zena od 20-25 da se znae:) |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ja sum za u Select vikendov, sabota... Kako toa, imalo devojka u kafez, a jas ne sum bila.. Malce da ja kamsikuvam..
![]() Natalija, u petok nikako da ne si dosla so fustani dolgi, a Zoki ne znam, moze da ne gleda od strana, zasto i onaka mu e sram..
Znaci, kaj Lou prvo priprema so pivo, pa negde na densanje... Bi sakala pak da stime na taa masata zasto imase dve sipki kako potpiracki dobro mi vrsea rabota..
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
lesno ti bese na tebe do sipkite, a??? kje gledam da bidam tuka petokov posto bas mi bese super so vas
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Pa, na sipki najlesno se spustas do dole..
![]() Kazi, taa u kafezot, kako bese?
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
paaaa.......taa ne bese mnogu dolgo u kafezot, a bratuced mi rece deka e zgodna. jas si bev kaj denserot taka da ne ni ja gledav mnogu.... povekje bese na sipka a igrase ludnica
|
|
|
|
![]() |
|
Aj nareden pat megu nas ke te staime..
|
|
![]() |
|
Majke mi.. kako ne dojdov..
![]() |
|
![]() |
|
obavezitelno
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
lele lele lele so vakvi opisi na zabavata navistina ke me naterate da dojdam i da vidam kako e:)
|
|
![]() |
|
Pa dojdi!
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
aj da mi pomine frkata na rabota i ke dojdam:)
|
|
![]() |
|
Pa frka sigurno nema da imas vo petok navecer?
![]() |
|
![]() |
|
mozno e petok vecer da ne bidam vo Skopje:) sakam malku da si otidam doma:) da se odmoram pred godisniot odmor:)
no ako ostanam vo Skopje, moze ke vi se pridruzam:) |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Договорено мила, никако во сукњи хањини само нешто прикладно и тесно... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |