![]() |
|
Дали постои маж што не може да се освои? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 18> |
Автор | ||||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Тешко е можеби со оние кои не дозволуваат да бидат освоени...т.е. оние кои те саботираат на секој чекор и се бранат од тоа да бидат освоени....
![]() Туку прашањето всушност е...што ќе ја мотивира сепак жената да освојува некој, кој не сака да биде освоен...? Хммм??? |
||||
![]() |
||||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|||
pa tokmu toa...sto nepopusta..ja motivira poveke... |
||||
vivi
|
||||
![]() |
||||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|||
Велиш....? Интересно е кога женското е освојувачот..нели?
![]() |
||||
![]() |
||||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|||
bas sakam da vidam kako reagirate odvnatre....so vi se desava...koga ste go osovilel "plenot" ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Кога е освоен, или додека трае...играта??
|
||||
![]() |
||||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|||
dodeka trae...igrate e polesno d ase zabelezi....tesko e da znaes so vi se desava od koa ke osovite ;) |
||||
![]() |
||||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|||
Ако некогаш си освоил било каков плен ќе ти било познато тоа чувство иначе голем хендикеп останува. |
||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||
![]() |
||||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|||
zasto hendikep sega?
|
||||
vivi
|
||||
![]() |
||||
|||
Абе, најискрено...не сум сигурна дека забележувате и додека трае ![]() ![]() Јас лично...уживам. ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
se znae se znae, ne se sekirajte |
||||
vivi
|
||||
![]() |
||||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|||
Па нели е хендикеп за личноста ако немаш поим какво е чувството на освојувач . |
||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||
![]() |
||||
|||
koj ....kako....jas lesno poznavam ...,koga zenskite igraat....tesko mi e i neznam....so im se desava ....od koa ke osovojat ;)
|
||||
![]() |
||||
|||
cekaj...jas ne rekov za svoeto custvo....jas znam sto mene mi se desava....od koa ke osovjam ....pogotovo nesto za sto mnogu sum se potrudil....se prasuvam kako im e na zenite :) |
||||
![]() |
||||
|||
ama uzivaat i dvete strani...bidete iskreni sega
|
||||
vivi
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |