![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 482> |
Автор | |
Guilty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
мислам дека сакаш нешто друго од него.
сакам да го брцнам некаде |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
ocaen si :)))))) nema tuka za brckanje....
Sakam da si odam doma |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sedi na rabota aj.....
sakam da go najdam gadafi ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
a zanes deka ima sin gadafi..nikoj ne znae kako izgelda..nego baraj go
sakam da prilegnam malku |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
da prilegnes
![]() ![]() sakam plata da ima utre ![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
nema plata vo sabota
sakam edno ubavo kafe nekoj da mi svari |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
ubavo sama ke si svares
![]() som ne davat plata u sabota, sakam da odmaram utre ![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
zal mi e ke rmbas
sakam da spijam |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
fear
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
нема шанса... на форум ни требаш...
сакаааам.... утре да не одам на хор ![]() едит: се однесуваше на Fear... Виви ме превари... ![]() Изменето од volkswagen - 04.Март.2011 во 20:16 |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
sakas ama nema
vivi ![]() sakam masaza |
|
|
|
![]() |
|
od zenski ili od maski race
sakam sladoled |
|
vivi
|
|
![]() |
|
ladno e ke te boli grlo...od zenski race
sakam da pobedam u edno turnirce na poker aman denes |
|
|
|
![]() |
|
leleleee poker igra....nemojj
idam da gledam serija baj baj ![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |