|
Најубав/а Форумџија/ка? |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Март.2011 во 09:26 |
Субјективно....Објективно....нема везе пишете си вие .....
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelee kukooocc od kaj ti tekna temata
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш сега го листав албумот,подоцна ќе напишам.
Тешка одлука.... |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес....решив....да бидам поактивен на форумов :))))) и ми текна....и еве ја ке пишам
МАЈ! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај сите форумџии нека си стават своја слика па да ги оцениме
|
|
|
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе.....знам дека е тешко....ама па немој толку да мислиш..... :))))))))))))))) еве ја ке пишам и РЕНАТА :))))))))))))) |
|
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па еве ти имаш ставено :))))))))))))))))) |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam
i ubava li sum.. aj ne kuti kaziiiiiiiiiiiiiiii.............. deka sum naj ubavoto pile... |
|
|
Guilty
Сениор Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да почнам ли да пишувам список?
|
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne ste znaele JAS sum najubav na forumov.sega moze da ja zatvorite temava.
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде .... Ставете слика....,гориме од радозналост. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ....што сте запнале со слика....гарант знаете некој форумџија....па пишете некој од тие шго знаете.....не ми глумете лудило ...дека не знаете никој :))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас само еден форумџија сум видела на слика и богами згоден беше.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |