|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 70> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ами сигурно не очекувам да се омажам за него...
инаку и јас бев старомодна ама ете кога нешто требало да се случи едноставно ќе се случи..колку и да не сакаме...па крај на крај биче лепо док траје.. |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право си во љубовта и општо во животот никогаш не можеме
да предвидиме што не очекува, некогаш се случува токму она
за кое никогаш не сме ни сонувале, сосема спротивно од
нашите очекувања...единствено ни преостанува да уживаме во секој миг
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро беѭ кој ве учи на вакви глупости?Го бендисва а да го одбие, ојте барајте чаре, лечете се нешто... Значи ако оди и му кажи дека го бендисва, автоматски е к*рва, а ? Така и мајките ги учат ќерките да глумат јаки п**** колку и да ги чеша меѓу нозе, па после имаме нација од фрустрирани домаќинки.Не сте вие луѓе тепани со стап, со нозе газени не сте, зато сте толку прости, ко од центарот на Мариово да сте кукнати. Ваквите јаки п**** се знаменитост на Битола.Од семејството, од друштвото ги учат такви срања, ама џабе, природата е посилна, со никакви лепешки измислени од страна на фрустрирани дебели феминистички лезбејки(шо неќи никој да ги опули, камо ли да ги е**) неможи да се блокира природниот нагон. Изменето од zamislena - 03.Март.2011 во 19:29 |
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ova okolu odbivanjeto, me potseti na eden vic:
- Si bila edna kokoshka. I se bendisal eden petel. Petelot pochnal da ja brka kokoshkata i taa pochnala da bega mislejki si:-" Ako trcham bavno, brzo kje me fati, pa mozhebi kje pomisli deka sum lesna zhenska a toa ne e dobro. Ako pak trcham brzo, mozhebi nema ni da me stigne." I na krajot i svetnala sijalichkata i si rekla:" A jas da si se sopnam?" Ako ve bendisuva nekoj - nema da mu bide vazhno kako kje trchate i dali kje se sopnete. Ljubovta nema granici! Изменето од viktorija123 - 03.Март.2011 во 19:08 |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хаха и јас се сетив покасно на вицот ...
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....MyWay..........
Неќум да бидам старомодна...сакам да се ...измодернизирам .......
Денес бев со ..него.... на денско кафе во Тренд.....
а ..фрекфенцијата...повеќе... ќе ја откријам ..кога ќе излеземе ... навечер................
|
||
K1nm23
Сениор Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е бевме во Тренд....да се модернизираме
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuf moze ke sedime edno do drugo tamu nekoj den....... samo napred |
||
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ne e mojot slucajno .......
|
||
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одкако видов тука кој муабет сте го терале за модерни и стари....јас сум била модерна веќе со години,а не сум знаела
шо ви е вас бе,каква мода терајте таму |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хаахахха и мрзла наша била модерна
моорее цел форум се измодернизира ај еден ден сите децата под рака и на кафе заедно |
||
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се мислам дали да кажам ДА и јас и да ви се прирдужам.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..........велком
|
||
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе ја имам една граница шо иде у + и у - до одерден број на години :))))
|
||
Внеси реплика | страница <1 5556575859 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |