|
Коце Трајановски-градоначалник каков посакувавме |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаев дека погрешно сум те разбрал, ме исплаши
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
vmro1990
Нов член Регистриран: 06.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СОРАБОТКА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ СО ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ НА ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА
Овој чин на потпишување на Писмото на намери е продолжување на проектот “Градење на капацитетите за управување со енергијата во градовите“. Со вклучувањето на трите нови градови, Белград, Тирана и Анкара, проектот ќе добие ново име „Мрежа на енергетски ефикасни главни градови“, со којшто ќе се опфатат поголем дел од главните градови во Југоисточна Европа. Како резултат на соработката меѓу Градот Скопје и Отворениот регионален фонд за Југоисточна Европа – Енергерска ефикасност при Германското друштво за интернационална соработка, а во рамките на Регионалниот проект за „Градење на капацитетите за управување со енергијата во градовите‘‘- „Capacity Building for Energy Management in Cities” (Capital Cities Initiative – CCI), со целосна финансиска помош од GIZ, во просториите на Градот Скопје, неодамна беше отворена Канцеларијата и Инфо центар за енергетска ефикасност на Град Скопје. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трчам и на плажа Точно е дека трчав секое попладне. Јас спортувам и кога сум на одмор, па на тој начин и одморите ми се активни, вели градоначалникот
нема лошо во тоа да трча на грчкиот плажот ,но ако го беше направил на скопската градска плажа ќе имаше двоен ефект.Позитивен нормално.Ем реклама на плажот ем сопствена реклама како родољубец и патриот
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го болит ташако коцета,како и многуте,грко,бугаро и србско - МАНСКИ путиња в,в ДПМНЕ,за националност,ако имаа тија тронда респект,нешто и че беше од оваа ВУКОЈЕБИНА,е арно ама,тоа покажува како било низ историјата и кои биле в,в тази партија.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум збунет малку
треба ли воопшто да ме били дали и каде трчал градоначалникот? бидејќи мене не ме заболе искрено... но се разбира, ме боли тоа што ги знам точно сите недостатоци на градов на памет и што се не има за средување и што него не гозаболе за тоа поздрав Коце, те чекаме да ни се вратиш од Грција со некој нова шик идеја за коцки и плажи |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Guilty
Сениор Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a srekniot narod eve, dozna ( barem se prasuval) i kade toa mu se isoncal voljeniot mu plemiel:
Каде се исонча Груевски? |
|
Indurain
Сениор Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
К. Трајановиќ...да...да.....најпосакуван...у маало.....на Светско (Атлетика) за во Кореја се спрема.......абе ебати кметот ебати...тешко на тој град со ваков тркач на кратки патеки......
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова прашање го поставив пред 2 години. И очигледно добив многу одговори. Кога прочитав дека за добитник на наградата „Човек посветен на Македонија“, која Капитал Медиа Груп годинава за првпат ја воведува, е избран градоначалникот на град Скопје Коце Трајановски убаво ми дојде на душичката. Честитки за градоначалникот ентузијаст Капитал: Трајановски, човек посветен на Македонија |
|
reuma
Група Регистриран: 08.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И кога се депилираше кај мене у салонот му оставив М (од влакната) на грбот, ама не се гледа на оваа фотка, жалам, ама убаво му стоеше.....М -голема буква, оти е патриот сиротиот, за М се си даде, ама нејке да го избричам ко иде кај нас.......
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Majkl Blumberg,...gradonachalnikot na njujork,...na rabota odel so metro-to,...a, ovoj shapshalov i ligush od ''gradonachalnik'', sakal so limuzina od 100 000 da odel na rabota ,...za da smisluva trista drugi gluposti,....
...koj li sakal vakov glupcho,...se prashuvam!! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако продолжи со ова темпо на работа, на следните локални избори што треба да се одржат некаде во пролетта 2013 (т.е. за година и пол), Коце Трајановски ќе победи било кој противкандидат предложен од продуванава опозиција.
Не само што ќе победи, туку неговата победа ќе биде убедлива како „шлепер кога гази жаба“ |
|
Illegitimi Non Carborundum
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДамеМак, не е шлепер бе, ФАП е. Коце нема што да се секира на наредни избори, уште еден мандат му е сигурен во Скопје за се она што до сега направи и како го водеше градот. Во понатамошниот период до избори што ќе направи ќе му бидат поени за мандатот 2017-2021. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зекси,
Слично мислиме ама во една суштинска работа се разликуваме. Јас напишав „ако продолжи вака“, а ти викаш „уште еден мандат му е сигурен во Скопје за се она што до сега направи“. Нема зошто политичарите да ги стимулираме да очекуваат да ги гласаме после 1-2 години за „се она што направиле до сега“. Кога Коце би се опуштил, и во следните 1-2 години ништо не би работел, СИГУРЕН сум дека ќе загуби. Се сменија времињата. Гласачите сега бараат да бидеш слуга на народот во текот на целиот мадат. Мислам дека Коце и целата постава на ВМРО се паметни и нема да ја направат грешката да се опуштат и ништо да не работат. Тие работат турбо во текот на целиот мандат. Затоа пак ќе ги гласам. |
|
Illegitimi Non Carborundum
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДамеМак,
Со мојот претходен пост малку ги нервирам комуњарите, да се плашат и за после 10 години што ќе биде со нивните пулени. Инаку се сложувам со тебе 100 %, админите на општественото живеење треба да работат 24/7 за добробит на народот. За тоа се избрани, за тоа зимаат плата и имаат разни привилегии. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |