IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 266>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 12:40
      и ти си жешка.. сонце..
Него следниот пат ке виите вие само да облечам нешто налик на пантолони или кратки пантолончиња не тоа хаљината небаре на свадба одам    ке видите што е после средина има на секоја рака од страна да ми играте..
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 12:41
bogami, kako sto imas dobro telce...kratki pantaloncinja i ne znam koe masko bi mozelo da ti odolee....
lugjeee.... koga kje se zurkame??????
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 12:43
Originally posted by nindza nindza напиша:

Natalija dusho...ne sum ti kazal jas na tebe deka si najsimpaticna na forumot ? Me trogna ... ke razmislam

мммммм ме трогна сега, ме растопи како лед на сонце... Нинџа мој нинџа тивка бешумолна сенко кој секогаш чува грб, благодарам за комплиментот и вниманието размисли на случајот добро ти давам 4 дена до петок сабота и јас и ти после на журка во прегратка...и да жежок денс...

( дами и господа малку далеку со видиците и сеирите да не отидовте )
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 12:46
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

bogami, kako sto imas dobro telce...kratki pantaloncinja i ne znam koe masko bi mozelo da ti odolee....
lugjeee.... koga kje se zurkame??????

Немој мила така сега добро телце.. а јас кога ве гледам и зборам како канти да тропаат ич не ме слушате...

Петок, сабота бирајте.... и да бирајте локал после од кај лоу право на денс .. уствари да не ограничувам било кога ама мислите после дека работам и јас како и вие и да ен ми лепнат дисциплинска ако спијам на биро
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 12:49
srcka mene mi se ide pak u select, da se shmugnam vo nekoj kafez again, pa i nekoj strumicanec da mi se zalepi.....he he he.........
ali za vo sk nemam poim dobro mesto za densanje taka da vie odlucuvajte...by the way, Zoki_S sto go nema????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 12:53
не знам мила кај е зоки и јас го чекам... таман ке дадеше добар предлог...Јес да не го сака тој стил на музика но за жени ке не удостои мислам барем..
Слушав за селект оваа идеава со кафезов.. ммм не ти е лосха знаеш уствари лудило идеа тие.. ..
било каде не знам нека дадат предлог битно заедно да сме...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 12:55
Src jas iskreno izludev tamu, a plus i da vidis kakvi zgooodni bratucedi imam, abe na g'z da padnes....krivo mi e sto mi se bratucediTongue
Vazno site da sme na broj pa kaj i da e kje napravime da e bomba....a za Zoki kje naracame nesto od ElvisWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 13:09
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Src jas iskreno izludev tamu, a plus i da vidis kakvi zgooodni bratucedi imam, abe na g'z da padnes....krivo mi e sto mi se bratucedi[IMG]height=17 alt=Tongue src="http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley17.gif" width=17 align=absMiddle>
Vazno site da sme na broj pa kaj i da e kje napravime da e bomba....a za Zoki kje naracame nesto od Elvis[IMG]height=17 alt=Wink src="http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley2.gif" width=17 align=absMiddle>

ај ај ај сега нње ми прави лиги братучеди ова она... За зоки ете гледаш го научи рок енд рол и узиванција.. не е битно каде ние на се ке играме битно да се сложиме и тугедер да бидеме..
а што викаш цеца и шипка ти иде во комбинација.. мене не се изнасмеав тука на сама помисла...
значи дечки бирајте и музика
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 13:12
ostaj ceca nea vo kafana kje ja pratimeWink a za bratucedite stvarno mi se mnogu ubavi...i zamisli, samo jas i sestra mi bevme zenski vo drustvo okolu 12 maski i toa site visoki i ubavi....ali kje ti skrsam film-nikoj ne vkusiv.....jas sum seriozna licnostBig smileBig smileBig smileStar
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 13:14
    е ми скрши филм.. како ма не вкуси никој.. ц ц ц ц следниот пат не те пуштам да одиш да се разбереме...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 13:19
ha ha ha.... pa taka, ne vkusiv...nekako ne bev gladna... ama vazno so toj denserot se iznaigrav...lele da go videse koe telce go  imase...eeeeeeejjj........ludnica bese tipot...pa koga se soblece po tanga.....!!!!!!!! ufffffff....aj da ne ti raskazuvam, kje ostavam koga kje odime sama da se uveris....WinkWinkWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 13:27
      абе зашто ми правиш вака сега??? Последниот пат играв со стриптизерот кај Лоу.тело страва, газе м м м м , танга лудница, грб леле леле . немој вала сега јадови... аааааааааааааааааааааааааа Следниот пат во Струмица јасно оти ке ви плачам или наогајте ми денсер во Скопје да бидам умна
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 13:33
ma kje ti donesam nekoj so moja krv da vidis kako densa....ah toj eden bratced sto merak mi napravi koga ja soblece majcata taka depiliran, muskulest....abe ubavo rekov...se gordeam so niv!!!!LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 13:37
      а вака да престанеше лиги да правиш а? зашто ако ти дојдам таму тешко те*е
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.