|
5-те најчести грешки во една врска |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1-посесивност
2-недменост 3-самобендисаност 4-љубомора 5-лоша комуникација |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka greskata e sto ne se trudime da go zapoznaeme partnerot podobro, a ni toj nas.Zivoten primer e bivsa(mi) so koja raskinav od pricina sto devojkava se skoncetriruva samo na edna stvar u zivotot.Na pocetokot toa bev jas i ni bese super zosto bese zaljubena preterano a mene toa mi laskase pa idev so nea.(plus i jaka putketina bese).Otkako se vraboti si ja stavi karierata na prvo mesto ,sto e vo red, no ne do toa nivo.Pa i jas rabotam ama znam za STOP. Sfativ deka devojkava ili ke se koncentrira na deckoto ili na drugarkite ili na rabotata, ama ne e sposobna da zonglira so trite. Da razmisluvav malce porano nemase da izgubam 2 godini so nea , ama ne mi tekna deka i drugarkite gi bataluvase i gi gledase ednas mesecno koga se fati so mene.Sega otako rabotata i e na prvo mesto normalno deka i mene ke me stavi u gepek, isto kako i drugarkite prethodno.JEBIGA ZIVOT TECE DAJLE
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
била сум во врска со три потполно различни особи...
и во трите врски...една од основните грешки беше: премногу внимание...им одавах...на врските и на особите...грешка 1. друго---jас сум особа коjато се сомнева во се и во секоj...па тоа води до лjубомора...грешка 2. мислеjки дека се ми набарале слабото место---се обидеха да доминираат во врската...каде со привидно безразличие, каде со налагане на волjа...грешка 3. предолга толерантност или както се кажува трпимост...грешка 4. и накраj неприфакjане на фактот дека се е завршило...и бескраjно досадуване со телефонни повици, звонене на врата...причекуване пред дома...и т.д. и т.д.... Грешка 5. Изменето од pagane - 01.Ноември.2009 во 13:09 |
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najcesto nedovolna zrelost i podgotvenost za zrtva od strana na edniot a mozebi i dvajcata partneri,mozebi i strav od useh na istata,kojznae...se e mozno
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
недоверба... инаетење,... па па па,... доволни се овие две
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лошата комуникација е непријател број еден во една врска,потоа взаемната недоверба,чести отстапки на еден од партнерите при носење на заеднички одлуки,патолошката љубомора секако...никој не сака некој постојано да му дише во врат некому и несогласување на интимен план.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не ми било јасно зошто луѓево во врска се караат толку? Мислам, океј се кавгите т.е рчкањата, малце за запршка, ама баш онака... карање... без причина -тоа ми е веќе мрднато. Што мајка бараат заедно, ако не можат да најдат заеднички јазик?
Ја неам такви проблеми, да не се разбереме погрешно. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema greski ako e dobra vrskata
|
|
vivi
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кога ке се разделат тогаш сите сваќаат каде грешеле..Предходно не се приметува многу...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубомора и постојано карање за ништо...
мислам ова се најчести... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |