|
Фризури |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 183> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шик со опавче
Косата врзана во ниско опавче е најнов тренд за оваа сезона. Ако на него закачите уште и некој украс или лажен прамен коса, ефектот ќе биде уште подобар. Лежерно Фризура која е одлична за опуштени прилики. Косата врзете ја во опавче, при што нема да затегате премногу со цел да се задржи опуштениот облик. Елегантно Прво исфенирајте ја косата рамно, па врзете ја на средината на главата така што опавчето паѓа на грбот. Можете и да се обидете со варијанта во која косата ви е врзана на страна. Романтично По сушењето на косата врзете ја на класичен начин, па започнете да правите локни или благи бранови на самото опавче. На крајот можете да ја разбушавите и натапирате. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тренд - ретро фризура
Можеби модата оваа сезона има доста машки моменти, но оваа есен убавината на лицето и косата се враќаат назад во 40-тите и 50-тите години. Женствени бранови се појавуваа на пистите на Фенди, Клое и Мулбери, а нив ги применија Наоми Кембел, Кејт Босфорт и Бијонсе. Влијание имаат и Прада и Луи Витон, кои на пистите прикажаа модели со силуети со облини во стилот на 50-тите.
Денешната верзија на ретро фризурата е помалку структурна со допир на заводливост, и затоа нема да ви биде потребно долго време за обликување. Според стилистот Ортиз потребно е само да направите кадрици на косата и да ја прицврстите со спреј за коса, а потоа секоја кадрица посебно ја прицврстувате со тенка шнола. Ретро фризурата е тренд со кој на луксузен начин може да го покажете вашиот стил. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
почнува да ми станува досадна...мора да сменам |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моден тренд Пролет-Лето 2011....се надевам дека bluebell има долга коса.
Изменето од renatax - 27.Февруари.2011 во 21:31 |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ама си брза, да, може да се изведе фризурава, само ќе биде" побуен "хеликоптерот
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само да не има проблем со полетувањето после,заради бујноста?!....
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а тоа е ствар на физиката...мене е ме интересиа аеродиамика...само да сум во тренд!
|
|
|
|
BarBarella
Група Регистриран: 26.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blu....bas e friz dobar.... nemoras da odis ke letis
|
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi,kazi.......da mi pozavidis!
|
|
|
|
BarBarella
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....pa bogami da ti pozavidim .....ama mene poveke ke odgovara ...znas ja crnogorka ..... da se ne zamaram....
|
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj, tebe mozeme avion da ti napravime, pa ako si epten spora, da te ubrzame malku povekje!
|
|
|
|
BarBarella
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze ....ubavo ke mi dojde da skoknem do Montenegro!!!
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej, frizurata ti e stvarno avion! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 183> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |