|
ЕВРОСОНГ 2011 |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ме и мене на темава за Евросонгот.... секако ..позитивно ..настроена .... Малку ме уплаши Здравка...со нејзината Лудост... но затоа пак ми се допадна Наташа со нејзината Грешка... Влатче и да пееше за Германка ..пак ќе ме бендисаше.... Филип...со симпатичното шеширче....Србиновски со гајдата... Водолија исто така ..ми оставија ..впечаток.... |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a? sto e toa Evrosong?
|
|
Incredible Blue
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и?
кого ќе испратиме на Евросонг? заврија ли? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ахам..Влатко Илиевски
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влатко?
кружеа муабети дека е местенка и дека Влатче ќе победи и,убава беше песната? ќе не биде ли? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Liberation
Нов член Регистриран: 21.Февруари.2011 Локација: Libya Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Им лижеме на Русинките да потрошат некоја рубља на наш Влатче.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слушнав и јас муабети уште пред 2 недели дека се знаело дека Влатче ќе иде..
јас само таа ја слушнав сега на крај.. http://www.youtube.com/watch?v=k2kaXb1potk интересна е Изменето од Calipso - 28.Февруари.2011 во 01:08 |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е, вака....јас Евровизија ни на ТВ не гледам од дома, ама вчера ми дојдоа гратиси во рака, и ајде Кали во Универзална на црвен килим.....
Поинаков е филингот во живо кога се гледа, дефинитивно...подобро отколку пред ТВ. И мене сите ми рекоа дека Влатко ќе победи, дечкото не се ни потруди да изглуми узбуџење ни изненаџење Организација лудница, технички пречки и збунети водители....публика мртва .....абе народов има ли став?? Ги прашуваат, имате фаворит? Велат, не. Боже Господе. Имаше една песна РАМ ТАМ ТАМ, беше фина за Евровизија ( дечково многу во филм некој....) Наташа Малинкова имаше убава песна исто.... И најмногу ми се допадна, верувале или не, балада....Боби Мојсовски, Те краде тој ....срценце беше и детето, песната бонбонче, ќе биде слушана гарант! Изменето од Kali - 28.Февруари.2011 во 15:09 |
|
Liberation
Нов член Регистриран: 21.Февруари.2011 Локација: Libya Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мартин - Рам там там
Изменето од Liberation - 28.Февруари.2011 во 15:05 |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се свиѓа песнава колку за на Евровизија...
Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја... Какаљин Камаја...
Штета што не се одржува во Берлин. Германски новинар го прашува Влатче на прес-конференција: Her Vlatche, што ќе ни отпеете вака на суво?
А Влатче гордо ќе отпее:
И на крај ќе изјави:
COMRADES!! we must rebel against the capitalist pigs!!!!!
we must rebel so communism may rise once more!! GLORY TO THE PROLATARIAT GLORY TO THE HAMMER AND SICKLE GLORY TO COMMUNISM!!!! Изменето од LiDivio - 28.Февруари.2011 во 17:34 |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sad kaze:........jas makedonec a ona rusinka.....i kakaljin i kamaja
a ona rusinka..........dajte i vodtka...... a mene rakija......... kako so velat u tusrkite sapunici .........AJ SO POMIN NEKA E.......... |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас Македонец, а она Гркинка,
дајте и' узо, а мене ракија...
|
|
Liberation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа балада исто заслужува внимание.
Боби - Те краде тој Изменето од Liberation - 28.Февруари.2011 во 20:55 |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно така а мене ми се допадна и баладата на илија спасов. но веќе на сите им е јасно дека е местено секоја година така да само штета прават на макеоднија и не даваат деморкатско право да одлучи народот. најстрашна работа за мене е што ќе ја преставуваме русија со музика, кореографија и зборови така да сигурен сум дека вмро е умешано овде како и секоја година додека е на власт. |
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |