|
Најубава жена |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 45> |
Автор | |
Nadia
Сениор Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha e zasto de sto i fali...nisto drui ima i plus |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ребека Стамос Изменето од Valerija - 15.Септември.2016 во 09:15 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прогласени 100-те најзгодни жени
Доколку се водиме по листата на најзгодни жени на Maxim познатиот модел на Victoria’s Secret Рози Хантингтон Вајтли е најзгодната и најсексапилната жена на светот. Рози е најпозната по тоа што ја замени Меган Фокс во филмот Transformers, а нејзината беспрекорна линија и одличниот изглед во долна облека беше пресуден за освојување на ласкавата титули. |
|
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најзгодни жени на светот
Cheryl Cole веќе втора година по ред е прогласена за најсекси жена на светот, според изборот на читателите на FHM во Велика Британија. Зад себе ја остави Megan Fox која го зазема второто место. Ова е изборот на читателите на FHM. Топ 10 наjзгодни жени на светот се: 1: Cheryl Cole 2: Megan Fox 3: Marisa Miller 4: Frankie Sandford 5: Keeley Hazell 6: Kristen Stewart 7: Kelly Brook 8: Adriana Lima 9: Jessica Alba 10: Abbey Clancy |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Nadia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Nadia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...I porano go postirav istototo i sega pak kje potvrdam.. Silvie van der Vaart,ednostavno prekrasna i edinstvena!!!
Изменето од Valerija - 05.Октомври.2011 во 22:26 |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Silvie bez Rafael sega |
|
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ивиан Саркос, Мис Венецуела, е избрана за Мис на светот за 2011 година. За прва придружничка била избрана Финола Гуинане, Мис Филипини, додека за втора придружничка била избрана Аманда Перез од Порторико.
Меѓу првите седум уште се пласирале и најубавите жени од Кореја, Англија, Јужна Африка и Шкотска. Изборот за Мис на светот е најстариот меѓународен избор за убавина кој се одржува и ден денес. Почнал да се одржува на иницијатаива на Ерик Морли во 1951 година во Велика Британија. |
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |