|
Улични забавувачи |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Февруари.2011 во 13:45 |
Од пред некое време мислам и градов е во потрага по нив...Па да видиме што све овие луѓе знаат...
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене двајца ми имаат фатено око
еден тип што свиреше на плоштад со електрична гитара, двајцата типци што свиреа кај Соравија (одамна не сум ги видел) и едно време имаше и гудачи во ГТЦ абе интересни се онака, се прашувам само колку има се исплати тоа, или го прават чисто ради забава |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаше еден тип шо свиреше фламенко покрај уни банка во гтц...
И еден старец шо свиреше кавал , покрај куќата на мајка тереза... Ондак , закон беа |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако мислиме на истиот...чинам турчин беше,во црна панк јакна ретко налетував на него но го правеше попријатно минувањето низ плоштадот...А само наслушнав не знам точно дека градот веќе бара вакви забавувачи кои ќе си бидат платени и со стаж итн итн...Но еве го прашав овој што гука и све си знае...Но тоа си е како тие мислат да трошат пари...а друго е како ние ќе го прифатиме ова... Оти и повеќе сакав да улетувам на интересни изведувачи во темава... |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми е јасно зошто некој што навистина има талент мора да седи на улица по цел ден, а некој друг да направи брзи пари со еден куп електроника и луѓе кои не знаат да слушаат музика
http://www.youtube.com/watch?v=iy3V2Tl4g3s&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=4JHqeePBq3I&feature=related |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мало гитарско појачало си носи со себе |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ѕвер ме изнасмеа
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=UfVk6259K74
и текстот го има на српски Изменето од Tetratka - 28.Мај.2011 во 12:15 |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Србите ептен ги имаат бендисано,имам видено и неколку петиции за да се донесат на Егзит...Го симанв и албумот одличен глас,насловен е како и песнава. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |