|
Батерии |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ok onda kupuvajte od tuka punete im gi dzebovite od germanija do vrata vo skopje mi stigaat za 10evra no ok toa e toa so sporedbite...
|
||
mickeymkd
Сениор Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да мора целосно да ги испразниш пред да ги полниш (ова важи за NiCd и NiMh батерии).
Дај линк од каде ги земаш? Изменето од mickeymkd - 22.Февруари.2011 во 01:30 |
||
smole_mk
Група Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај те молам кажи ја шемата, ме интересира. Ама озбилно. Фала |
||
GEMINI
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
METO AJ NEKA TI E CESTITA WEB STRANA, SAMO NE ZNAM ZA SO SI GI STAVIL NAJLOSIE FOTKI. ZA KOJ GI CUVAS ONIE UBAVITE.
NEKA TI E CESTITA NOVO STUDIO, SLUSAM IMAL SI DOBAR SET UP. OCEKUVAM BAREM DESETINA AKTOVI U SKORO VREME. BAY THE WAY SO NE SI KUPIL NEKOJA BATERIJA I ZA MENE KUKA E NEKA SE NAJDE ! Изменето од GEMINI - 27.Февруари.2011 во 18:30 |
||
http://www.youtube.com Chesma Sharena
|
||
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema nekoja shema posebna na germanskiot ebay.de ke si najdes i cenata e taa do vrata doma da ti dojdat 10-11 evra iskaca |
||
metomax
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 19.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala Trajka,A za baterii ima na ebay i polovni od norveska moze za dve evra da gi zemete
|
||
http://metomax.110mb.com/
|
||
smole_mk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ок фала.
|
||
procokal
Група Регистриран: 20.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj da chkrtnam zbor-dva za Sanyo-to. Izdrzhaa nekolku dena na Fuji S5500 so maksimalno tormozenje. Ova mi e prviot fotoaparat pa neizbezhno beshe fotografiranje, pregleduvanje, video, prouchuvanje, shpioniranje so zumot... :) Mislam deka napraviv okolu 300 fotografii. Bash che zabelezham kolku tochno na narednoto polnenje.
Btw, prvoto polnenje beshe prekinato posle 4 chasa (1/3 od preporachanoto vreme) pa potoa bez da bidat isprazneti pak gi vkluchiv na polnach i ako toa imashe efekt na kapacitetot togash ochekuvam ushte podobro da se pokazhat poshto gi iscediv maksimalno pred vtoroto polnenje. Kako vi izgleda ova? Ok..? Nemam iskustvo so ovaa rabota pa ne znam dali e taman ili e slabo. Изменето од procokal - 28.Февруари.2011 во 10:33 |
||
smole_mk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако некој нарачува нека ми пише, сакам да земам повеќе Eneloop.
|
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |