IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Со двајца во иста вечер ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со двајца во иста вечер ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 20:37
Originally posted by aLbaneso aLbaneso напиша:

Maskoto EGO e golemoooooooooo

EGO?
Dali?
Dali e EGOTO masko vo prasanje ili NESIGURNOSTA vo samiot sebe pa mora da se dokazuva za da se ceni i pocituva?
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Tor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 22:29
Da se samo dvajca...

Edna mi vika 'abe vo sekoj grad, sekade kade sto odam, ovde ili po vstov...

...sekade sakam barem po eden!'

Po Skopjevo se praat smizli

Po odmori koga odat partal se praat so kogo najdat!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 22:42
Originally posted by напиша:

последно нешто што чув,... е дека главните ,,типки и типци,, ( во наводници голема%20насмевка ) .... во една вечер се муваат со по двајца/две....  збунетост дали се тие јаки типци/типки или големи лузери ?? 

тие се незаљубени ќефлии голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 11:45
edno e sigurno,
dobro si pomina
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2011 во 04:45

последно нешто што чув,... е дека главните ,,типки и типци,, ( во наводници голема%20насмевка ) .... во една вечер се муваат со по двајца/две....  збунетост дали се тие јаки типци/типки или големи лузери ?? 

ма како ...  колку ги има па на ИДИВИДИ - во
во една вечер - 5
така и надвор - вртиш многу, остануваш без ич

седеле на две столчиња ... у ла лааа ..  ма какви две столчиња, седат на 4 истовремено и кога ќе зезнат работа, криви им се сите ... освен самите себе ... себеси не се обвинуваат ...

и ќе најдат некоја наивна будала која што слепо ќе им верува ... дека само неа ја сакаат .. ќе и симнуваат ѕвезди ... ќе ја лажат ...

..меѓувремено наоѓаат уште некоја жртва по пат .. ја лажат дека не се во врска ... наивни го прифаќаат тоа ...

и оп .... првата женска ќе почне да се расфрла со убави зборови кон останатите ... ќе почне да љубомори на живо, мртво, слепо и сакато ...
... се додека некој не ја спушти на земја ... и оп ... болело ... оуу јеа... не да боли ...

и така тие типци се ... гоооолеми фраери ... макар и да имаат по 40 години и полн џеб пари ...  ма какви лузери ... тие се оние ... најпосакуваните ... за врска ... за една вечер

скапана реалност ... најди нзснамигнување

ако некој се пронајде ... нека си ја чукне главата од ѕид 

Изменето од ФорумскаБаба - 17.Февруари.2011 во 04:47
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2011 во 21:10
Леле Бабичкееее.... зошто ти се толку големи очитее? ... плазење аууу , не бре тоа беше извадок од црвенкапа....
него, нешто друго со очите твои поврзано: многу суштествени ствари гледаш, мајке ми трепкање Ретко кој ги заприметува , а тој што ќе ги примети воопшто не му е гајле

Тоа долу со малецките букви (не тоа Изменето од ФорумскаБаба..... итн, туку тоа над него плазењеголема%20насмевка) е слоган што треба да се залепи на секој ќош...

Имаш едно плусче од мене.... да бевме на фејсбук лајк ќе ти стегнев голема%20насмевкасреќа
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 14:46
Абре volkswagen .. колку си малечко, а колку реално гледаш на работите

Со тек на време ќе пораснеш .. и ќе созрееш ... но што и да правиш, немој да станеш како оние .. јаките типци
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 14:53

ne e bash razbirlivo ...shto so dvajca ...ili dve?изненадување

...vecheranje?збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 15:13
Originally posted by brza brza напиша:

ne e bash razbirlivo ...shto so dvajca ...ili dve?изненадување...vecheranje?збунетост

од спротивниот пол ...
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 19:48
Originally posted by brza brza напиша:

ne e bash razbirlivo ...shto so dvajca ...ili dve?изненадување

...vecheranje?збунетост
  си има пишано се бабичката...  не вечераат , нешто друго прават трепкање
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2011 во 12:27
NEизненадување
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2011 во 18:22
со двајца иста вечер е рамно на мрсулка .такви се само за секс и ништо повеќе
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.