|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 74> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka srodnata dusha ne te nadopolnuva...taa te ispolnuva...ti si sroden,ist...nema sto da te nadopolnuva...i dvajcata go imate istoto....a ako so nekoj ste razlicni..togash toj ne ti e sroden..tuku sprotiven
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сродната душа те надополнува и исполнува, ако знае да ги најде празните места во твоето срце..... ако знае да влезе во твојата душа....како ПАЗЛС |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i praznite mesta vo tvojata glava
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па побитно е срцето......и душата...... главате е рационална.... а срцето и душата може да те вовлечат во невоља... може слатка...ама сепак .....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bitna e harmonijata megu razumot i emociite.........
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega sto da se slusha srce ili glava....so srceto e prekrasno so glavata e popravilno..... |
|
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da ve prasam ja nesto sto mislite sto e pdobro da sakas ili da te sakaat
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da te sakaat...
|
|
|
|
bagio
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da sakas i da te saket vo isto vreme...dupla sansa...
|
|
I`m back in the game
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku realnost....ne veruvam deka postoi uopste srodna dusa,toa e samo del od fantazijata,sto sekoe srce ja posakuva.MOzda i gresam ama drugo e da najdes nekoj sto te razbira, a nekoj koj me nadopolnuva emotivno i da ostane taka podolgo vreme ne veruvam. |
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj se cuvstvuva ubavo koga e sakan, a uste koga i ke vozvratis toa e veke LJUBOV
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
подобро - најдобро , да сакаш - да те сакаат , двете работи се само половинки од убавината ако не се взаемно поврзани......едноставно...не може да биде подобро едното од другото
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да си сакан без да сакаш е исто како некој да те дави. |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoja od vas ednas mi spomna
najsrodna dusa e svekrvata heehehehehe taa sekogas znae sto i treba na snaata pa i snaata ne e svesna sto i treba hahahahah |
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |