|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 473> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e cece cece a ne ostavi sami sinokatrebashe da kazesh deka ke dojdesh...ne mi se spieshe ni mene
|
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi fali malku poveke hrabrost
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi faleshe mnogu...sega mi fali malku hrabrost
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na prekrsni luge kako vas ne treba da im fali hrabrost..... malku poveke samodoverba.... i hrabrosta e tuka....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more sabja mi fali...da mu otsecam glava na nekogo
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ti ni mravka ne bi zgazila.....
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mravki negazamama za dvajca sto gi poznavam sum
a mi fali osven sabja i nindza pretpostavuvam
|
|
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj barase sabja,
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi fali sega cecka...stanala zenso-nindza...ke ja iskorisytam segaama moze i nindza da se pojavi pa toj da ja iskoristi
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi falat edno 50 000 evra
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e,pa, i ne mi fali ,....shtom taka saka!!
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |