IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Boom TV - опции за снимање, паузирање...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Boom TV - опции за снимање, паузирање...

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака
fanta Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Boom TV - опции за снимање, паузирање...
    Испратена: 19.Февруари.2011 во 18:06
Zdravo na site imam BOOM TV pa me interesira dali moze snimeniot materijal na usb od resiverot na BOOM da se prefli vo kompjuter.
NEMOJ NE ME RADUJ !!!!!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2011 во 18:18
zdravo na tebe!

ne moze!...ne mozesh duri i da go gledash  bilo kade,osven  na tvojot ili drug boom risiver!

...opasni se  tie !
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2011 во 19:00
...ednostavno, nishto drugo ne go  chita ,zatoa shto  bara prvo da se formatira,

...znachi , usb-to ne mozesh da go koristish za bilo shto drugo bez da se izbrishe prethodno sè na nego.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 18:13
go primetiv i toa bidejki imam 3 BOOM-a i na drug resiver samo ke gi otcita naslovite na snimeniot materijal i ne gi otvara.
NEMOJ NE ME RADUJ !!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 19:02
ne mozesh ni snimenoto na eden,....na drug boom da go gledash?изненадување

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 15:51
ne ne samo gi otcituva naslovite na snimeniot materijal a ne gi otvara
NEMOJ NE ME RADUJ !!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2011 во 14:23
 znachi...ako neshto sum snimil , i ti go dadam da go gledash ,..nema a mozesh ,a?

..pa ,...na glupi lugje se mozesh da im pravish ,...za djabe ne se reklo deka se  glupavi !
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2011 во 06:24
е тоа е п******  работа

да не можи да ги снимиш (вестите) каде шо го врзаа со лисици босот (не тутунскиот)

и да си го гледаш после спајдермен голема%20насмевка кога ќе посакаш

и не прават само боом вака

има и други

Изменето од zamislena - 24.Февруари.2011 во 17:18
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2011 во 09:22
...a be moze da si snimash  do mila volja se shto sakash,

ama , da go  gledash snimenoto,...ne mozesh nikade osven tamu  kaj shto si go snimal!изненадување
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2011 во 21:16
знам

мене ми е за некој филм со стакло слика да го имаш на ЦД оти не знам колку хард дикс има на бум (кога тогаш ќе го преполниш) на макс тв ресиверот има 160 гб мислам

не

Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2011 во 22:32
iron pretera so momive bre..
da prasam....internet preku oNe dali e dobar, sakam da menjam
...
vivi
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2011 во 17:50
druze zavisi koj internet go imas ako ti e ADSL preku t-home ne go menuvaj a ako e nekoj drug operator togas neznam. !!!!!
NEMOJ NE ME RADUJ !!!!!
Кон врв
kiro_k Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Октомври.2011
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiro_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2011 во 16:55
Бизнис план на ONE

Што прави ONE со својата BOOM-TV?
Прво, промовира еден месец два нови филмски канали. Потоа, ги групира овие два канали со уште три или четири стари канали кои биле во договорот кога си станал претплатник и ти вели: Е сега, ова ќе кошта доплнителни 149 денари. И остај тоа, него, не те ни прашува туку автоматски ти ја закачуваат оваа услуга. На прашањето зошто дополнителна сума на фактурата? Одговараат - Требало да се јавиш и да ја откажеш услугата, a некој како мене кој не го гледа инфо каналот не ни зналел дека постои. Мора да се признае- брилијантен бизнис план. Како не им текнало да групираат пола од старите канали па да наплатат уште повеќе? Се прашувам сега. Што мислат Словенциве кој живее овде во Македнонија? Има ли некој закон кој ги штити потрошувачите или не? Нели е тоа кршење на договорот?
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2011 во 13:59
Навистина си прават како што сакаат, како секој да го гледа нивниот инфо каналне
Замислата им е одлична за крадење + 149 ден. без прашање ти наметнуваат плус пакет.
Ајде ние помладите ќе се информираме, ќе дознаеме но со оние постари луѓе кои решиле да користат бум тв си играат ко што сакаат.
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.