|
Зошто ЉуБчо се враќа во политиката??? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не зафркавам ма .... времето се менува |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Времето се менува, ама волците си се волци... дури и во јагнешки кожи. |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ок хефа ... што лошо се виде од него кажи ми ти мене ? Војната и бугарскиот пасош не ги мешај се знаат зошто и од кого се тие
|
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бегај бе таму! Прво, некој што ме негира како народ, ми накалемува туѓи корени, ме прави крадач на историја, сака да ми го смени името и да не редам... не го сметам за политичар достоен ни за муабет, не пак за висока јавна функција. Второ, ми се обраќаат цревата кога (залудно) го спомнувам неговото име. Трето, кај мене е помножен со нула (види прво и второ) и не дискутирам повеќе за него! |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде де и ти со тие муабети ... па овие слепците што се сега на политичката сцена барем 20% да беа како Љубчо ... ке видевме некој аир ...
|
||
|
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каков бугарски пасош.Љубчо Георгиевски нема бугарски пасош.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
исто како мене
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако гледаме на тоа 30тина % од Македонците имаат бугарски пасош ... Во тие 30-тина % сигурен сум има и тука некои кои што пишат против него на оваа тема.
Е само тој ли е таков па негира народ и нација ? ? ? Анастеа : името и да не редам... не го сметам за политичар достоен ни за муабет, не пак за висока јавна функција. A кој политичар според тебе е достоен за муабет , уште повеќе за јавна функција ... |
||
|
||
DragancoLeskoec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Емил, сериозен сум.Љубчо не е државјанин на Бугарија. Изменето од Анастеа - 14.Февруари.2011 во 03:12 |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А зошто ти имаш бугарски потпис ?
|
||
|
||
DragancoLeskoec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Христо Ботев, бугарите ги имат едни од најдобрите револуционерни поети и тро бугарофил сум.
Изменето од DragancoLeskoec - 14.Февруари.2011 во 02:52 |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Блазе си ти
|
||
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве што ќе каже пропаднат политичар кој си го смени државјанството во Бугарско:
„Георгиевски: Северна Македонија е најпатриотско решение“ http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=4CF7592CB9F67F49AEE308E1CE60387A Си останува доследен на епитетот што го стекна откако го видовме како премиер: Лаком лопов и продадена душа (ДО ДАСКА). Би си ја продал и сопствената мајка ако му се плати добро. ВМРОвската чиста душа го откачи ова суштество од партијата - па сега се обидува да ни продава предавнички патриотизам преку партија која нема ни 1% поддржка меѓу народот: да сме си го сменеле името во Северна Македонија. П.С. Баш ме интересира како ќе реагираат на ова ВМРО-ДПМНЕ. За продуваните од СДСх ич не ми е гајле, ама за ВМРО-ДПМНЕ - и тоа како ме интересира како ќе реагираат на најновата глупост од еден „мртов“ политичар. |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто?
што би работел друго а е толку доходовно,ем да правиш што сакаш а да не одговараш пред никого? можеби ќе живее од неговата поезија? |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |