IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Офтопик
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Офтопик

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 130131132133134 327>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 14:08
Доста си се смешкала ,а ми му кажи на човекот од каде да си купу коњак Скендербег
голема%20насмевка 
знаеме дека си љубителка на овој алкохол.....голема%20насмевка

Изменето од емил - 12.Февруари.2011 во 14:08
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 14:14
Originally posted by емил емил напиша:

забава 

Сакам да ви се пофалам дека во периодот помеѓу 23јули и 23 август ќе бидам татко љубовљубовљубовљубовљубовљубовљубовљубовљубов

Честитки голема%20насмевка до Емил и Лотус. среќазабава 

големо%20гушкање да е живо и здраво... среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 14:15
мерси големо%20гушкање
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 14:16

Доста си се смешкала ,а ми му кажи на човекот од каде да си купу коњак Скендербег
голема%20насмевка 
знаеме дека си љубителка на овој алкохол.....голема%20насмевка

сум бетрепкање

јас купив од Албанија пред некој месец, ама не е ист како тој што го купив пред 4 години кога бевголема%20насмевка и тоа го расипааплазење
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 14:17
видов

ваљда сум задоцнал со мојот пост

а ти што си барала во Албанија ?Ја разкажи .Во кој град беше?
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 14:24
По работа ..  па малку измешав ... па излезе и работа и задоволствосреќа

Бев во Тирана и Драч ...  по кој знае кој пат во животов. Прекрасен град е Тирана. Премногу чист. Барем мене таков впечаток ми остава секој пат ...  а имам отидено 7-8 патисреќа
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 14:26

Се изпушти Санти ,што да го правам ......свиркање

ТИ прв ми рече така на мојот роденден бре збунетост да
Од кај знам ... мож иста струка работиме збунетост среќа
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 15:14
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Ќе ве замолам да не ме ставате веќе со Феарнамигнување

н.п.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 15:15
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Се изпушти Санти ,што да го правам ......свиркање

ТИ прв ми рече така на мојот роденден бре збунетост да
Од кај знам ... мож иста струка работиме збунетост среќа

мојата струка е фудбалски навивач ,а знам дека и твојата е таква значи сме колеги голема%20насмевкада
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 15:15

Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Ќе ве замолам да не ме ставате веќе со Феарнамигнување

н.п.

ahhahahaha pak tiголема%20насмевка
Кон врв
K1nm23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јануари.2011
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај K1nm23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 15:17
да...ставајте ја со мене
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 15:28
ne moze breизненадување лутина
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 18:20
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 18:22

Odam da veceram глупчо  плазење
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 130131132133134 327>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.