IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој креира кризи и ја дестабилизира Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој креира кризи и ја дестабилизира Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 22:19
зошто секогаш прво се става на тапет СДСМ(знам,знам...пак ќе ме прогласите за комуњарка...нејсе...јас само гласно ќе размислувам)
зошто да не постои и варијанта Б
Грујоски и Ахмети имаат таен договор-
јас ќе ги пратам моите да градат ти прати ги твоите да рушат...нек се направи тензија,белким ќе се отчепиме од власва...сите државни каси се празни...не ни испадна планов така успешен ко што го најавивме...здравството е тапа,економијата е тапа,образованието е тапа...а ќе не тераат и името да го смениме,а баш на таа финта падна народов...
а
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 22:20
Вакви глупости и тези за вина на опозицијата за се и сешто е повеќе од УНИКУМ...на светот...тоа може само кај нас да се протура и само од СТРУЧНИ ЛАИЦИ...кои бранејќи ги глупостите на власта помагаат да се доутепа државата...Малку на тоа нека помислат...да

Изменето од Анастеа - 13.Февруари.2011 во 23:08
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 22:25
ако опозицијата е толку моќна како што повеќето милуваат да ни ја претстават нели немаше да биде опозиција,сеуште ќе си беше власт
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Buggyman Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Поени: 1308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 22:27
Абе жива глупост, иако може да постои опција, џабе не рекле - Политика је ку.ва!

Сепак мислам дека синоќешниот настан е дело на коалиционите партнери по договор!
Homo homini lupus est...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 22:34
па тоа е и најголемиот проблем во нашава држава
во секоја постапка не научија да бараме задни намери...
а најлесно им е -покакај па обвини го другиот!
20 години никој не работи во интерес на државата
20 години си ги вадат очите и кршат копја преку наш грб...а се за нивни благодет...кој и да биле на власт.
а ние,обичниот народ тапкаме во место и повремено се мразиме едни со други...

Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 22:52
more ako dom da ve raslapam site....kako sum navezbanголема%20насмевка

destabilizacija imame od ko sme kuknati eeeeeeeeeeeeeej
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 23:20
ustvari...ima edna vistina za semkata Balkanska....sekogas bila zapletena pod prevezot na nekakvi zagovori i dogovori...

ama treba edna da se pomirime so teskata ni sudbina deka ni fali ona delce mozok sto coveka go pravi gord na sebe i na svojata zemja...

btw...ne procitav sho beshe zagovoro...aj da procitam....veruvam ke ima prodolzenieголема%20насмевка

po'rno da ne citav...mi se prispaзевање

Изменето од Анастеа - 13.Февруари.2011 во 23:12
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 05:28
Samo so go izgledav prilogot na Sitel.

A be ne mi se veruva, vo 2011 da se slucuvaat povtorno vakvi raboti.

Da im se dozvoli na stotina mudzahedini, da ja urivaat crkvata, a policijata na lice mesto nisto da ne prevzema ( sram i aram da im bide ), a be mi e sram so sum makedonec.

Grujo, crni grujo, ako i sega se sokries ko p**ka pod kosula, i ne reagiras zestoko, e**** i partijata tvoja, a i site drugi.

A be ic ne mi e gajle dali komunjarite pravat scenarija, ili pak samite vmrovci, ili pak mudzahedinite sami na svoja raka ( a taka e sigurno ), ama kjutenjeto, i nemanje zestok odgovor od instituciite, odma posle ova, a site gi vidovme koi se, mislam deka go MVR go dopre dnoto.

Ako ostane vaka, pu pu nevazi, salili smo se, turi im takvoeto.... utre ke se kacat na hramot ili na vodno i krstot ke go butnat.

Изменето од Анастеа - 13.Февруари.2011 во 23:14
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
VaZoLjIN Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
господ

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 55
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VaZoLjIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 17:08
Originally posted by Генерал Митре Генерал Митре напиша:

Originally posted by VaZoLjIN VaZoLjIN напиша:

Браво за Мирка.Одлично сумирано.Нека каже некој кој барем малце ја познава поновата Македонска историја дека има некоја лага во текстот на Мирка.
Еве јас ке ти коментирам со една стара поговорка:'рѓавом ***** длаке сметају!!!Стално нас некој друг ни е крив.Те турци, те срби те американци те бугари те сороси те педери, те грци, те албанци те марсовци. Само ние самите не. за Мирка имам само еден коментар. Чим со Миленко почнала да се дружи јасно ми е све.

Не никој друг не ни е крив.Само тие што не пљачкаа 15 години.Тие се македонци - одродени.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2011 во 17:36

Браво за Мирка.Одлично сумирано.Нека каже некој кој барем малце ја познава поновата Македонска историја дека има некоја лага во текстот на Мирка.
Еве јас ке ти коментирам со една стара поговорка:'рѓавом ***** длаке сметају!!!Стално нас некој друг ни е крив.Те турци, те срби те американци те бугари те сороси те педери, те грци, те албанци те марсовци. Само ние самите не. за Мирка имам само еден коментар. Чим со Миленко почнала да се дружи јасно ми е све.

Не никој друг не ни е крив.Само тие што не пљачкаа 15 години.Тие се македонци - одродени.
нас не пљачкаат 20 години, не 15
ако пљачкањето го оправдувате со туѓото пљачкање, тогаш браво, немам коментар не
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2011 во 02:49

Originally posted by Persej7 Persej7 напиша:

Учтиво ве молам да не ја разводнувате дискусијата со простачки коментари со оф топици за Миленко Неделковски.

Стално нас некој друг ни е крив.Те турци, те срби те американци те бугари те сороси те педери, те грци, те албанци те марсовци. Само ние самите не.

Има суштествена разлика во насловувањето на терминот "нас".   Не на "нас" (македонскиот народ), туку на "вас" т.е. на СДСМ и на привезоците, секогаш друг ви е крив.

Дури и парламентарна криза направивте за криминалците да си ги спасат испраните и украдените пари во вредност од многу милиони евра, откако државава се реши да почне да го спроведува законот.

Правевте опструкции во и преку А1, измислувавте драмолетки за "опсада" на телевизијата, го повикувавте народот на бунт, се глупиравте со оцрнувањето на Македонија во странство, сега излеговте од Собранието со што и дадовте аргументи на ЕУ да не притиска.

Сите видоа како Бранко Црвенковски излезе и јавно рече "видете како можело" откако интервенираше Филип Рикер во негова заштита. Народов гледа, не е слеп, сите знаат што се прави преку А1 и фирмите на "Перо Наков". Цело време играте на карта да сте адут на некој друг, а на штета на нашата држава, при што профитирате феноменално. Ваква политичка проституција немало ни кај врховистите.

Ајде ќе отворам тема кога ќе имам повеќе време за вашите градежни фирми, во странство разбира се, кои играат со украдениот капитал од приватизацијата. Да го дополниме малку просторов со интерсни информации за тоа кој прави кризи -- а при тоа се прави луд -- и не кочи на секој чекор последниве 20 години.

Вакви коментари со директно етикетирање и дисквалификација на членови на форум ИДИВИДИ не се толерираат.
Persej7 суспендиран на 3 дена.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2011 во 11:25
Ваквиве вести -една стабилизацијаааатага

Ново поскапување на лебот?

Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2011 во 16:35
Koj ja destabilizira Makedonija...Pa Gujo...razbira se...so site podelbi a sega i na Kaleto... Se e presmetano...za rejtingot na OVCHAROT....Gadot...potochno...намигнување
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2011 во 19:55
Се е илуминатски план а ние совршено паѓаме во нивните стапици, вклучувајки ме ете и мене.И ми треба барем два дена да ми се врати разумот по вакви настани, кои супер си ја вршат работата и да престанам да мислам на колење рушење и палење.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.