IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Бранко Црвенковски - Никола Груевски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бранко Црвенковски - Никола Груевски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 51>
Прашање: На кого повеке му верувате и чии постапки ги оправдувате?
Одговор Гласови Статистика
77 [46,95%]
87 [53,05%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Статус: Офлајн
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2011 во 20:13
Od nadvoreshдаnite BETER...Od isto STEBLO se...намигнување
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 01:26
i Saka Zulu neka dojde samo rosaviot so krateri na obrazite i stokata okolu nego da ne bidat.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2011 во 16:05
Го читав ова мнооооогу внимателно и си думам имаат ли нашиве лидери ваква доблестзбунетост
Европски примери за Црвенковски
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2011 во 14:45
Никако еден без другголема%20насмевка Одат у пакет
Народе, чувај ги Никола и Бранко!
Кон врв
silvice Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Февруари.2011
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај silvice Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2011 во 21:09
abe gwujo samo lud covek raka na AMERIKA Diga...narodot nema da glasa za BRANE ...AMA KE GLASA POROTIV NIKOLCE...MAKEDONSKA SUDBA OD DVETE ZLA DA SE ODBERI POMALOTO ILI PODZABORAVENOTO.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2011 во 21:28
ДВЕ БАНДИ

„Навистина, зошто си го губиме времето со беспредметни дискусии? Веројатно, затоа што во Македонија ние не ни имаме предметна дискусија. Стапката на сиромаштија е 30 отсто, стапката на невработеност е 30 отсто, а божем тие што работат за 200 евра месечно не се сиромашни.
Освен што се рециклира глупоста за името, во Македонија во последниве 20 години ништо не се случува. Две банди се караат, а ние будно ги следиме.“
                             Горан Михајловски
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 15:38
За жал односот меѓу нив  стана нешто за кое нормален човек се чуди зошто или кој ги донесе до ова дереџезбунетост

Политички противник или непријател?

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 15:48
ова го има одамна, за жал сега е излезено надвор од контрола, и ако нешто најмногу ме нервира во Македонската политика, тоа е тоа, без разлика дали имало избори или не
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
najjak Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 10.Април.2011
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај najjak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2011 во 18:34
Branko Crvenkovski zatoa sto gi ima vtemeleno najsustinskite odluki na drzavnosta, zatoa sto ne e bugarofil, i zatoa sot ne krade familijarno, zatoa sto e svetlosni godini so intelektot pred Gruevski.....
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2011 во 20:10
Значи, баш искрено ме плашат следниве избори...

Фактот што ВМРО и покрај сите глупости, сеуште држат некое ниво на доверба кај народов, ме вади од памет од причина што не можам да поверувам дека повторно би добиле на избори...и дека и во наредните 4 години ќе бидеме под овој режим на глупост, примитивизам и општонародни лажги и грабежи.
Досега, на секои избори, опозицијата имаше некоја шанса и доверба од народот...Сега, е сосема друга приказната...опозиција која има реални шанси, ко да нема!! СДС се тотално истрошени, лошо ја водат играта, не ми се верува дека имаат некои изгледи за победа...единствено Шеќеринска ми е светла точка во нивниов табор, ама тоа е многу малку...

Згора на се, овој народ просто не верува во трета опција...па колку и недоволно атрактивна таа да е!

Јас не верувам дека нема друга опција, и дека ’’тоа е тоа’’.... мора овој народ да ги прошири шансите, чисто за себе и свое добро.

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2011 во 20:23
Glasajte zamene!
Incredible Blue
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2011 во 20:49
Originally posted by Kali Kali напиша:

Значи, баш искрено ме плашат следниве избори...

Фактот што ВМРО и покрај сите глупости, сеуште држат некое ниво на доверба кај народов, ме вади од памет од причина што не можам да поверувам дека повторно би добиле на избори...и дека и во наредните 4 години ќе бидеме под овој режим на глупост, примитивизам и општонародни лажги и грабежи.
Досега, на секои избори, опозицијата имаше некоја шанса и доверба од народот...Сега, е сосема друга приказната...опозиција која има реални шанси, ко да нема!! СДС се тотално истрошени, лошо ја водат играта, не ми се верува дека имаат некои изгледи за победа...единствено Шеќеринска ми е светла точка во нивниов табор, ама тоа е многу малку...

Згора на се, овој народ просто не верува во трета опција...па колку и недоволно атрактивна таа да е!

Јас не верувам дека нема друга опција, и дека ’’тоа е тоа’’.... мора овој народ да ги прошири шансите, чисто за себе и свое добро.

секоја чест за болдираново да
но сепак, мене не ми е битно на пример кого ќе изберат, секоја нова опција е опасна, и груевски беше за народот нова опција, па еве кај сме сега...
многу побитно е колку народот ќе се менува во иднина и дали ќе ги прифаќа глупостите на луѓе во стил на Бранкои и Груевски или не!
се додека не се смени народот и му се променат перспективите, ќе си останеме на истото дереџе или постојан оќе се влошува!
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
vmro1990 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Април.2011
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vmro1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2011 во 20:40
Македонскиот народ сака напредок наместо транзиција, затоа Никола Груевски!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2011 во 00:25
...a, shto?збунетост...toj li ke ti ja butka napred zemjata?!

pa ...kolku godini ja butka toj be,..pa mesto nanapred ...ovaa se podole i podole mu ide....газење%20од%20смеење

...ako takov napredok ti skak narodot ,...crno ke mu se pishe,....so nego......naskoro!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.