![]() |
|
Кое е вашето омилено радио и зошто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 141516 |
Автор | ||||||||||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
Ај да ви се придружам и јас па ќе речам канал 77 ![]() А на прашањето зошто , само би рекла дека денес ме изненади телефонскиот повик токму од оваа радио и пак се потсетив на годините наназад Ај вака јавно да изразам благодарност до целиот тим на радио канал77 и фала многу што ме викнавте повторно да снимам реклами токму во вашето радио (токму поради специфичниот глас кој го имам ) Како и да е , луѓево се фер , а јас немам срце за да ги одбијам и баш ме расположија , ма супер се ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
![]() |
||||||||||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|||||||||
Antenna5
|
||||||||||
always look on the bright side of the life!
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||||||||
Radio mileva!
|
||||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||||||||
![]() |
||||||||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||||||||
100. 8.
Појма неам како се вика, џез, блуз и фанк углавном пуштаат и фино е. |
||||||||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||||||||
![]() |
||||||||||
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
|||||||||
ravel antena 106,6
|
||||||||||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|||||||||
канал 103 почнав да го сакам, поради снимките во живо од нивното студио изведувани од наши бендови и музичари
![]() е тоа ти е бе радио, а не некој што по 100 пати на ден ми пушта песна што ја дале на MTV |
||||||||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
|||||||||
Во поново време .... Метрополис Радио .....
заради Петар и Билјана .....
![]() |
||||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 141516 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |