![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 413414415416417 563> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
би го натерал да слуша песните на Дара Бубамара
|
|
![]() |
|
K1nm23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
би го почестил една пештерска и каврма
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bi mu go promenila avatarot
![]() |
|
![]() |
|
K1nm23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Би ја променил.......мммммммммм...100 %
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bi go
![]() |
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
bi ja
![]() ![]() |
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
bi go pocestil so
![]() |
|
![]() |
|
bi go
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...se mislam....
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ednorog ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 23 |
bi mu kazal edna misla
![]() misliti srati..i cvece brati nije isto a bogami ni svejedno ![]() |
|
zivotot e ubav ako umees da go ziveesh
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
....hhhhmm......pametno nekako mi deluva ''noviov'',
![]() ...pa, sigurno ja chul i onaa: " Ne jedi govna, kad je burek jeftiniji!" ...pa nema potreba da mu se povtoruva ...dva pati ! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
bi i napravil dete od glina taka za uspomen od mene
![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 413414415416417 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |